Strakke lijnen, ronde vormen, licht en ruimte. Alles lijkt te kloppen aan deze woning. Elk detail, de vormen en de kleuren vormen een perfect, rustgevend geheel.

Pure perfectie

Over de inrichting van deze woning moet wel heel goed zijn nagedacht. Wij kunnen in ieder geval niets vinden wat buiten de stijl valt. Alles, maar dan ook echt alles lijkt speciaal voor dit interieur te zijn ontworpen. Dit appartement van Sirotov Architects is minimalistisch, stijlvol, strak en modern. Deze woning is toch wel te bestempelen als ultiem droomhuis materiaal. Raak geïnspireerd en droom weg bij dit prachtige appartement.

inrichting-woning-strak-femfem inrichting-woning-hal-femfem inrichting-woning-open-femfem inrichting-woning-perfectie-femfem inrichting-woning-keuken-femfem inrichting-woning-badkamer-femfem inrichting-woning-bad-femfem inrichting-woning-bank-femfem inrichting-woning-douchekop-femfem inrichting-woning-details-femfem inrichting-woning-slaapkamer-femfem inrichting-woning-badkamer-donker-femfem inrichting-woning-badkamer2-femfem

Van deze botanische interieurs gaat je hart sneller kloppen.