De Scandinavische woonstijl, iets waar velen van ons voor zijn gevallen. De Scandinaviërs weten hoe het moet. De juiste balans van lichte kleuren en warme materialen, creëren de perfecte ambiance voor in je woning.

Waan je in Scandinavië

De Scandinavische stijl is niet moeilijk om te creëren. Combineer verschillende lichte- en pastelkleuren, simpele vormen, planten en maak gebruik van warme materialen, zoals een wollen kleed, een eikenhouten tafelblad of een gebreide poef. Met de Scandinavische stijl voel je altijd de warmte en gezelligheid om je heen.

scandinavisch-interieur-hangend-bed-femfem inspiratie-scandinavisch-interieur-hangstoel-femfem scandinavisch-interieur-warmte-femfem scandinavisch-interieur-keuken-femfem scandinavisch-interieur-hout-femfem scandinavisch-interieur-woonkamer-femfem scandinavisch-interieur-licht-femfem scandinavisch-interieur-inspiratie-femfem scandinavisch-interieur-slaapkamer-femfem inspiratie-scandinavisch-interieur-inrichting-femfem scandinavisch-interieur-stoel-licht-femfem scandinavisch-interieur-dstrct-femfem scandinavisch-interieur-wand-femfem scandinavisch-interieur-grijs-femfem
Foto’s: Atelier Rueverte, Planete-deco, Inrichting-huis, Bloesemdesign, Myhouseidea, Bloglovin, Roomed, Elle, Life’s chic, Nyde, Immy and Indi, Tanja van Hoogdalem, DSTRCTScandinavian Home Designs en Home Deco.

Houd je toch meer van de Industriële stijl? Kijk dan eens naar de mooiste interieurs in deze stijl.