Voor iedereen die solo reist of vriendjes hebben die alles behalve de mooiste kiekjes schieten waardoor je never nooit mooie foto’s hebt tijdens je vakantie: we hebben iets voor jullie. Ga je toevallig binnenkort richting Rome? Huur dan je eigen Instagram Boyfriend voor de mooiste foto’s voor in jouw feed.

Instagram Boyfriend FEM FEM

De onlangs gelanceerde Roma Experience regelt voor jou een tijdelijke Instagram Boyfriend voor de mooiste foto’s in de hoofdstad van Italië.

Roma Experience

Ben je single of heb je een vriend die slecht fotografeert óf absoluut geen zin heeft om de mooiste kiekjes met jou te maken, no worries. Bij de Roma Experience huur je je Insta-Boyfriend voor een One Day Tour van de stad waarbij je drie uur lang niet alleen een tour van de stad krijgt, maar ze maken ook nog foto’s van je in de meest fotogenieke plekken van de stad.

Wat kost het?

Uiteraard zit er ook een prijskaartje aan vast. Voor een Full Day Tour van Rome betaal je ruim 600 euro, inclusief toegangsprijzen en transfers. En de foto’s, ook daar zit een prijskaartje aan vast en krijg je voor een extra 350 euro. Goedkoop is het niet nee, maar ja, zie het zo: als jij straks de mooiste plaatjes op je Instagram hebt staan ben je wellicht binnen no-time een influencer. Én heb je in ieder geval geen vriend die constant loopt te zeuren zodra je vraagt of hij een foto van je wil maken.

Lees ook meer over een penthouse die speciaal is ontworpen voor Instagram influencers.