Zelf maakte hij nog maar een jaar geleden zijn debuut op Instagram, maar voor zijn nieuwe hond regelde Friends-acteur Matthew Perry wel diréct een eigen account. En Alfred Perry is al hard op weg naar zijn eerste honderdduizend volgers.

Dit weekend stelde Matthew de viervoeter voor aan zijn eigen 7,3 miljoen volgers en tagde daarbij gelijk het account van Alfred. ‘Dit ben ik met @AlfredDoodlePerry’, schreef hij bij een foto van de twee. ‘Wie is er schattiger? Geef maar geen antwoord.’

Pupfluencer

Op de Insta-pagina van de viervoeter staan al verschillende foto’s met geinige bijschriften van – vermoedelijk – Matthew. Bij een foto waarop de hond drinkt uit een koffiebeker met tekeningen van de acteur erop, is het bijschrift: ‘Mijn eerste klus als influencer. Je zou misschien zeggen dat ik deze baan heb gekregen door vriendjespolitiek, maar ik zeg: hou je mond.’ Bij een andere foto waarop hij ligt te slapen naast Matthew in bed, staat: ‘Ik ben niet zo’n goede hulp als mijn vader z’n tekst moet leren.’

Matthew is natuurlijk vooral bekend van zijn rol als Chandler in Friends, de immens populaire serie over een groep vrienden. Zelfs vandaag de dag is de serie nog een mega hit!