Zijn jullie ook toe een aan heerlijk tripje om even te ontsnappen aan de werkelijkheid? Even je verstand op nul en relaxen. Dat kan natuurlijk, maar dat betekent niet dat we Instagram maar verwaarlozen en dagen lang niks van ons laten horen. Dus wat is er beter dan meteen een Instagramproof bestemming uit te kiezen? Wij hebben de tofste plekjes geselecteerd waar je fijne kiekjes kunt maken voor je feed.

Moskou, Rusland

Misschien denk je niet meteen aan Moskou, maar in de hoofdstad van Rusland vind je prachtige bezienswaardigheden die ook nog eens perfect zijn voor Instagram. Tip: kleed je warm aan, het kan hier namelijk ontzettend koud zijn.

clouds in the blue sky over Cathedral

Foto via iStock

Palm Springs, Californië

Midden in de woestijn ligt Palm Springs, een van de modernste steden van Californië. Het bekende festival Coachella wordt vlakbij Palm Spring, in Indio, gehouden. Hier moet je een keer geweest zijn.

Palm Trees of Palm Springs

Foto via iStock

Notting Hill, Londen

Notting Hill wordt gezien als één van de mooiste wijken van Londen. Het is tegenwoordig de place to be en wij snappen heel goed waarom. Er hangt een prettige sfeer en je kunt de perfecte foto’s maken voor de pastelkleurige gebouwen. Zeker een bezoekje waard.

Colorful English houses facades, pastel pale colors in London

Foto via iStock

Marrakech, Marokko

Een echte aanrader waar jij gegarandeerd je ogen uitkijkt: Marrakech! Het is misschien wel de mooiste stad van Marokko en daarom wil jij hier naartoe. Je waant je in een sprookjesachtige wereld.

Madrassa Ali Ben Youssef Marrakech Morocco

Foto via iStock

Mykonos, Griekenland

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van dit Griekse eiland, want Mykonos is hot momenteel. Griekenland heeft super veel te bieden maar toch is het echt de moeite waard om een keer naar dit eiland te gaan. Na het zien van deze foto’s krijg je sowieso geen spijt.

Narrow street in Mykonos, Greece.

Foto via iStock

 

Van welke bestemming gaat jouw hard sneller kloppen?

Lees ook: In deze 30 steden wil iedereen onder de 30 wonen