Als je student bent geweest heb je vast, net als ons, geleefd op instant noedels. Dit was vaak niet de meest gezond en lekkere keuze, maar aan het einde van de maand hadden we nu eenmaal niet veel opties. Stiekem craven we nog wel eens naar een bakkie instant noedels. Alleen erg voedzaam is deze snack niet. Daarom geven wij je 7 manieren waarop je je instant noedels op kunt pimpen.

instant noedels lekkerder maken
Bron: Pinterest

#1 Gebakken uitjes

Als je je noedels naar een hoger niveau wilt tillen kan je er gebakken uitjes aan toevoegen voor de crunch. Eerlijk gezegd, gebakken uitjes zijn overal lekker op. Maar dus ook op instant noedels!

#2 Kokosmelk

Je maakt je soep wat romiger door en kokosmelk doorheen te doen. Deze kan je direct uit het blikje gebruiken.

#3 Pindakaas

Misschien klinkt dit wat vreemd, maar eigenlijk is dit een heel logische combo. Je bouillon krijgt hier een notige smaak door en het gerecht doet je gelijk een beetje denken aan pad Thai. Door er pindakaas door te doen én er gebakken uitjes over te strooien heb je een top combo.

#4 Gember

Door (geraspte) gember door je instant noedels te doen geef je ze wat spice. 

#5 Chili vlokken & boter

Boter en noedels? Yes, dat heb je goed gehoord. De chili geeft een kick en de boter zorgt voor een romige tegenhanger. Dit smaakt bijna als perfectie.

#6 Ei

Kylie Jenner had al door dat de beste manier om instant noedels te maken is met een eitje erdoor. Kylie doet hier ook nog een klontje boter door. Je kan het zelf zo gek maken als dat je wilt!

#7 Kaas

Dit is eigenlijk een beetje een foute fusion, maar daarom niet minder lekker. Misschien is dit recept voor ramen carbonara daarvan wel het bewijs?

Lees ook: Dit dessert werd razend populair door Coachella