We hebben allemaal die periode van de instant noodles gekend. Niet heel gezond, maar wel heel gemakkelijk. Even water koken, noodles en kruiden erbij én eten maar. Hoewel dit op zichzelf al heel lekker is, blijkt nu dat het nog beter kan. Mocht je deze instant noodles dus allang de deur uitgegooid hebben, is het misschien tijd om ze weer even op de kop te tikken. Met dit recept van Kylie Jenner maak jij je instant noodles lekkerder.

Instant noodles

Volgens dit typische zakje harde noodles werkt het allemaal heel simpel. Heet water en de toegevoegde kruiden is alles wat je nodig hebt. Zo heb je voor pak hem beetje 50 cent een behoorlijke hoeveelheid lekker eten. Toch neemt niet iedereen het nauw met deze gebruiksaanwijzing. Sommigen gaan namelijk zelf aan de slag in de keuken door er nog wat extra ingrediënten bij toe te voegen.

De versie van Kylie Jenner

Ook Kylie Jenner is zo’n keukenprinses. Zij houdt het niet alleen bij de standaard ingrediënten. Dat bleek uit een Instagram Story die zij nog niet zolang geleden plaatste. Op die Story was een foto te zien van haar kom noodles met de tekst: ‘Ik heb boter, knoflookpoeder en ei toegevoegd aan mijn noodles. Wat voegen jullie toe?’


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @ayshekitchen

Bij ons gingen alle alarmbellen rinkelen, want wij houden het altijd netjes bij heet water en de toegevoegde kruiden. We kunnen ons totaal niet voorstellen wat de combinatie van Kylie Jenner toevoegt aan deze noodles. De knoflookpoeder en boter is misschien nog logisch, maar bij ei kunnen we ons geen voorstelling maken.

Recept om je instant noodles lekkerder te maken

Ondanks onze grote verbazing besloten we ons er toch eens even verder in te verdiepen. Het zou zomaar eens dé uitvinding van 2021 kunnen zijn. Hoewel dit recept iets meer tijd kost dan het origineel, valt het nog reuze mee. Binnen een mum van tijd kun je aanvallen.

Je maakt de instant noodles lekkerder met die recept van Kylie Jenner.

Ingrediënten:

  • Ei
  • Knoflookpoeder
  • Instant noodles
  • Klontje boter

Bereiding:

  1. Breng eerst pannetje water aan de kook. Voeg hier de noodles aan toe zodra het water kookt en laat ze een paar minuten koken. Wanneer ze zacht worden, giet je ongeveer de helft van het water af.
  2. Kluts ondertussen het ei. Zodra je de helft van het water hebt afgegoten, voeg je het ei toe. Dit mix je goed door de noodles.
  3. Voeg de bijgevoegde kruiden, een beetje knoflookpoeder en een klontje boter toe. Mix dit weer goed door elkaar tot de ei gaat stollen. Daarna kun je het op een bord of in een kom doen en eten.

Bekijk hieronder een video van het recept:


Lees ook: 7x TikTok recepten die je nu wil maken