Het is een new year dus je hebt zin om je huis een nieuwe look te geven. Heus niet dat je daar alles nieuw voor hoeft te kopen. Met een paar kleine ingrepen kan je ook voor zorgen dat jouw huis een mini-makeover krijgt. Mixen & matchen: het kan op zóveel manieren en daarbij is het ook heel leuk om te doen. KARWEI laat je zien hoe je de nieuwste trends combineert met de spullen die je al in je huis hebt staan. Zo maak je jouw interieur helemaal van nu!

Mix & Match in je woonkamer

Als het om je woonkamer draait, is het tijd om out of the box te denken. Ga voor een opvallende kleur op één muur voor een boost in je kamer of combineer een tafel in een knalkleur (blauw bijvoorbeeld) met een cognac-kleurige bank. Onverwachte combinaties zorgen juist voor de grooste verrassingen.

karwei fem fem

Karwei Naturel FEM FEM
Karwei Rood FEM FEM

Mix & Match in je eetkamer

Ook zijn er meerdere manieren om doormiddel van mixen & matchen jouw eetkamer een opknapbeurt te geven. Ga voor bijvoorbeeld het combineren van moderne design met klassieke details. Roze tuttig? Niet als je het combineert met stoere zwarte meubelen. En nu je toch bezig bent, waarom maar één lamp boven de tafel als je ook kunt uitpakken? Bundel een paar fijne papieren lampen tot een te gek statement in je eetkamer. Je kunt er ook voor kiezen om zachte kleuren met zwart te matchen voor een verbazingwekkend resultaat.

Karwei eetkamer 2 FEM FEM
Karwei eetkamer 1 FEM FEM

Mix & Match voor hem en voor haar

Smaken verschillen, maar je wilt als vrouw natuurlijk niet dat jouw huis een echt ‘mannenhuis’ is en voor mannen geldt natuurlijk hetzelfde. Twee verschillende smaken in één interieur kan lastig zijn, dus dan is het vooral verstandig om samen te gaan mixen & matchen.

Karwei basic interieur FEM FEM 123

Is jouw vriend fan van strakke lijnen en harde materialen, maar heb jij liever ronde vormen en zachte tinten? Wat dacht je dan van een mid-century stijl in huis met strakke lijnen in combinatie met roze nudetinten? Of stoer in combinatie met basic waarbij je een beetje moet denken aan een Scandinavische look in combinatie met industrieel. Wellicht hou jij heel veel van warme kleuren en hij van zwart of wit. Dan is het een idee om te gaan voor neutraal grijs met felle kleuraccenten.

KARWEI his and hers  2 FEM FEM
KARWEI his and hers FEM FEM

Mix & Match basics met iets extra’s

Basics gaan jarenlang mee. Je moet ze volgens KARWEI zien als de bouwstenen van je interieur die makkelijk zijn om te combineren met de nieuwste woontrends. Geef ze daarom een upgrade met verschillende kleuren en materialen om alles helemaal van nu te maken. Wat dacht je van een basic werkkamer met zachtroze of groen in je eetkamer?

Karwei basic 2 FEM FEM
Karwei Basic FEM FEM

Mix & Match opbergen en showen

Er zijn dingen die je juist wel of liever niet zichtbaar in je huis hebt staan. De oplossing hiervoor is de wandkast. Het is niet alleen een populaire kast om in huis te hebben staan, maar ook nog eens ideaal als je bepaalde dingen hebt die je dus wilt opbergen of juist showen. Ga mixen & matchen met manden, dozen en andere mooimakers om jouw wandkast een nieuwe look te geven.

Karwei fem fem

KARWEI opbergen 1 FEM FEM
KARWEI opbergen 3 FEM FEM

Lees ook: Zo ga je binnen no time van een gewoon huis naar een opvallend huis.