Is jouw huis toe aan een lente makeover? Heus niet dat je alles opeens overhoop moet halen. Kleine aanpassingen in je huis zijn voldoende en daar helpen wij je graag bij.

Interieur musthave FEM FEM

Logisch natuurlijk dat je voor de lente en zomer alle (nep)bontjes die je eventueel in je huis had, op de bank of op een stoel, voorlopig even verbergt. Dit straalt winter en kou uit, iets wat je juist niet wil als je de lente wil uitstralen. Je koppelt ook vaak wat lichtere tinten aan de warmere dagen en wij weten welke musthave daarbij perfect past in jouw huis. Mogen wij jullie voorstellen aan de designtrend an 2018: stijlvolle lampen van gerecycled karton.

De lamp van gerecycled karton

In 2008 werd designstudio Graypants opgezet door twee architecten die onder andere lampen hebben ontworpen van gerecyclede karton genaamd de Scraplights. Deze lampen bieden niet alleen functionele verlichting in je huis, maar ze zorgen ook voor een warme, stijlvolle en intieme sfeer. De Scraplights zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en twee kleuren (natural en wit) waardoor ze een hele mooie toevoeging zijn in elk interieur.

Interior musthave 2018 6 interieur musthave 1 2018 FEM FEM
Interieur musthave 2018 5
Interieur musthave 2018 3 FEM FEM

Fun fact: alle lampen worden met de hand gemaakt waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn. De laagjes worden met de hand op elkaar gelijmd waardoor het design ook nog eens een bijzondere lijnenspel creëert. Ook wordt elke lamp wat gemaakt wordt ingegraveerd met de naam van diegene die ze gemaakt heeft.

Graypants lampen bar FEM FEM

Ausi14 Graypants FEM FEM
Disc20 Graypants FEM FEM
Screen Shot 2018-05-29 at 14.10.57
Hive12 Graypants FEM FEM

Dus, klaar om je huis een makkelijke makeover te geven voor de warmere maanden? Happy shopping!

Lees ook: de mooiste badkuipen als eyecatcher van je badkamer.