Het is vandaag Internationale Sushi Dag en dat kan je natuurlijk maar op één manier vieren: door sushi te eten. Om ervoor te zorgen dat je ook nog eens het lekkerste sushi van het land eet, hebben we een lijst met de beste sushi restaurants van Nederland:

A Fusion, Amsterdam

In hartje Amsterdam zit A Fusion. Hier kun je verschillende Aziatische stijlen, tradities en kooktechnieken uitproberen. De menu biedt je de perfecte combinatie van Chinees, Indonesisch, Thaïs én Japans.

Shizen Fine Asian Cuisine, Den Bosch

Ook in het zuiden van het land kunnen ze er wat van. Shizen Fine Asian Cuisine in dé nieuwe hotspot in Den Bosch met bijna 90 (!) verschillende gerechten op de kaart waar je van kan kiezen.

Momiji Sushi, Den Haag

Bij Momiji Sushi in Den Haag komt de sushi op een lopende band voorbij. Wil je toch liever privé zitten dan kan dat ook en kan je plaats nemen aan een van de tafels.

 

Mojo, Hilversum

Woon je (in de buurt van) Hilversum? Ga dan langs bij Mojo. Hier staat alles in het teken van de Japanse keuken. Zodra je binnenkomt voel je gelijk al de innige liefde voor Japan en dit vind je uiteraard ook terug in de gerechten.

Sushimi, Eindhoven

Wederom een restaurant in het zuiden wat absoluut een aanrader is, is Sushimi in Eindhoven. Als je uit bent op vers eten, dan is dit dé perfecte plek.

View this post on Instagram

Vraag naar onze sushi van de maand ??????

A post shared by SUSHIMI EINDHOVEN (@sushimi.eindhoven) on

Kortom, Internationale Sushi Dag – dat moet gevierd worden! En trouwens, zorg wel even dat je sushi op de juiste manier eet.