Het is vandaag International Best Friends Day en dat moet gevierd worden. Het is tenslotte ook nog eens zomer dus dit vieren doe je uiteraard met ijs en laat het nou net zo zijn dat Halo Top niet één maar twee nieuwe smaken heeft toegevoegd aan hun assortiment… Vanaf nu liggen de smaken Birthday Cake en Red Velvet in de schappen.

internationale vriendschapsdag FEM FEM

Halo Top Creamery komt met twee nieuwe smaken in Nederland. De nieuwste smaken, Birthday Cake en Red Velvet, waren zo’n succes in de Verenigde Staten en Engeland dat ze nu ook éindelijk verkrijgbaar zijn in ons land waardoor we nog meer opties hebben om deze zomer van te genieten.

Birthday Cake en Red Velvet

De twee nieuwe smaken bevatten tussen de 280 en 360 calorieën per tub en zijn ook nog laag in suiker (6 tot 8 gram per portie). De Birthday Cake smaak is eigenlijk een combinatie van een verjaardagsfeest in een verrukkelijke tub van ijs. Het heeft een nostalgische twist door de regenboog sprinkels. En dan hebben we Red Velvet, één van de meest gewilde taart smaken gevuld met stukjes brownie.

International BFF Day

Mocht je vandaag nog geen plannen hebben, tussen 14:00 en 17:00 kan je ook nog eens om de ijs gratis mee naar huis te nemen. Bij de Halo Top Chapel in Amsterdam kunnen fans de vriendschap vieren tijdens een exclusieve eerste kennismaking met de nieuwste smaken en geven ze duizend gratis tubs weg op het Gustav Mahlerplein in Amsterdam.

Bekijk ook onze recept voor de lekkerste pindakaastaart met banaan en chocolade én ijs van Halo Top.