Ergens hoopte we natuurlijk dat Chuck en Blair ook in real life het perfecte koppel werden, maar helaas kwam de romance niet verder dan alleen in de serie. De knappe Gossip Girl acteur is een tijdje single geweest, maar lijkt een nieuwe liefde te hebben gevonden..

Nieuwe liefde

Tamara Francesconi (28) is een Zuid-Afrikaans model en de nieuwe liefde van Ed. De brunette is werkzaam bij modellenbureau The Circle en als we naar haar social media kijken snappen we wel waarom. Onlangs hebben de twee een foto geplaatst van hen samen. Hun romance kwam een aantal maanden geleden aan het licht toen ze voor het eerst op de foto stonden samen met Ed’s moeder.

Tamara en Ed zouden halsoverkop verliefd zijn op elkaar en Ed is trots op haar als zijn vriendin. Ook de familie en vrienden van het stel hebben laten weten dat ze een erg goede match zijn. Hieronder wat foto’s van de tortelduifjes.

Wij begrijpen de keuze van Ed wel, Tamara is werkelijk waar prachtige verschijning. Wat een cute couple hé? – Wij gaan weer verder huilen in een hoekje..