In Nederland hopen we elke zomer weer op een aantal mooie en tropische dagen. Eindelijk is dan het moment dat wij kunnen genieten van een lekker drankje in de zon. Natuurlijk zijn dit maar een aantal dagen in het jaar. Daarom is het wellicht verstandig om naar een ècht tropisch land te gaan. Met dank aan het nieuwe botanische biertje van Lowlander ga jij die kans nog krijgen ook. Lowlander geeft namelijk een volledig verzorgde, botanische trip naar Curaçao voor twee weg, dus let goed op!

Islander op Curaçao

Lowlander’s Islander

Wanneer het warm wordt, zoeken wij maar al te graag een terrasje of strand op. Dit is dan ook de uitgelezen kans voor Lowlander om hun limited edition Islander te lanceren. Islander is een Summer Ale van 3,8%, gebrouwen met Curaçao orange en dragonfruit. Fruitig, verfrissend, doordrinkbaar en bomvol van smaak zoals je van Lowlander gewend bent. Je drinkt ‘m op een relaxte Caraïben stijl: zó uit de fles en er is geen limoentje nodig, want qua smaak hebben de tropische vruchten het harde werk al gedaan. Een grote kans dat dit jouw nieuwe favoriete drankje van de zomer wordt!

Islander op Curaçao

Een Islander op Curaçao

Natuurlijk is het lekker om dit verfrissende drankje ergens in Nederland uit te proberen, maar gelukkig kunnen we hier iets aan veranderen. Het zou zomaar kunnen dat jij binnenkort een Islander drinkt op een écht tropisch eiland. Lowlander geeft in augustus namelijk een volledig verzorgde trip naar het  zomerse Curaçao weg voor twee personen. Meedoen om kans te maken op deze gave trip is heel eenvoudig: fotografeer jouw ultieme #ThisIsIslander relax moment, deel je foto met @lowlanderbeer. Wie weet zit jij straks met een vriend of vriendin te genieten van een Islander op Curaçao.