Collen Hoover is misschien wel één van de meest geliefde auteurs van het moment. Enne, voor de die hard fans hebben we keileuk nieuws: het populaire boek It Ends With Us wordt namelijk verfilmd! De eerste acteurs zijn inmiddels bekendgemaakt, en wij zijn he-le-maal verliefd.

It Ends With Us boek film verfilmd acteurs
Bron: Pinterest

It Ends With Us

It Ends With Us gaat over Lily, die het in haar jeugd niet altijd makkelijk heeft gehad. Ze komt uit een klein plaatsje, waar ze samen met haar ouders woonde. Na haar studie verhuisde ze naar Boston en begon ze daar haar eigen bedrijf.

Daar wordt ze verliefd op de knappe neurochirurg Ryle. Hij is assertief, koppig en een tikje arrogant, maar ook gevoelig, briljant en dol op Lily. De kersverse relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar. Dan komt het erop aan dat ze de kracht in zichzelf vindt om te zorgen dat de toekomst geen herhaling wordt van het verleden.

Film

Nou hebben we geweldig nieuws voor de Collen Hoover-lezers, want It Ends With Us wordt binnenkort verfilmd! Het boek werd mede dankzij TikTok razend populair, dus TikTok is ook precies het platform waarop Colleen Hoover bekendmaakte wie de twee hoofdpersonen zullen gaan spelen in de boekverfilming. De acteurs die Lily en Ryle zullen spelen, zijn Blake Lively en Justin Baldoni. Justin kun je onder meer kennen van zijn rol in Jane the Virgin.

Je kan je voorstellen dat wij staan de springen voor deze film, al helemaal nadat we te horen hebben gekregen dat deze twee iconische acteurs de hoofdrolspelers gaan spelen. Wij zijn mega excited, maar nu nog een vraag: wie gaat Atlas naspelen? Wij hopen dit zo snel mogelijk te horen!