Het liefst vervangen we onze complete garderobe voor de herfst en winter. Maar ja, wat koop je dan? Wij laten je de musthaves zien voor dit seizoen.

Marin Sweater

De striped-sweater die we tegenwoordig overal zien. En gelukkig kan je dit pareltje ook overal kopen. Van duur naar spotgoedkoop, het ligt er maar net aan waar je ‘m koopt. Deze natural sweater is een musthave voor deze herfst. Je kunt het combineren met een leuke spijkerbroek, boven een rok of je knoopt de sweater over je schouder heen. Je kunt er van alles mee!

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

Trenchcoat

Ja, als je nog geen trenchcoat in je kast heb hangen… dan is nu het moment om die te kopen. Deze jas beschermt je nét goed genoeg tegen de kou, maar is ook niet al te warm waardoor dit perfect maakt voor aankomend seizoen. In beige, groen, zwart of zelfs bruin. Een jas die je met meerdere stijlen kunt matchen. Hoe handig?

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

Hoge laarzen

Het scheelt dat deze herfst wat warmer zal zijn dan anderen, want in Nederland is het bijna onmogelijk om in de herfst met je blote benen te lopen. Maar hét kan. Of je gooit er een panty bij, dan komt het sowieso goed. De lagere laarzen gaan dit jaar helemaal uit, en de hogere are coming back. Dat konden we inderdaad al zien met de cowboy laarzen. Koop deze high knee boots in alle kleuren die je maar kan bedenken: wit zwart, bruin, beige, rood. Ze zijn fashionable en ge-wel-dig.

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

Oversized blazer

Of course, de onmisbare oversized blazer. Had je die al niet, koop die dan zo snel mogelijk. Want zulke blazers zijn oprecht te matchen met alles. Ja, álles. Weet je niet wat je wilt aan doen? Draag een blazer. Heb je het niet te koud maar ook niet te warm? Draag een blazer. Cute maar alsnog streetstyle? Draag een blazer. Nou ja je snapt het. Draag gewoon een blazer!

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

Low Uggs

De welbekende Uggs hebben we een tijdje even gehaat, maar ze zijn helemaal back om te shinen. Een perfecte optie wanneer je even geen zin hebt in je sneakers of laarzen. Of wanneer het simpelweg veel te koud is. Draag ze bij een straight leg jeans of een leuke pantalon. Moet je opletten hoe trendy je er uit zal zien.

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest