In deze tijd is het belangrijk om onszelf even extra te verwennen. En ja, tijdens Black Friday kun je dit extra voordelig doen! Daar houden we van. Wij zetten de fijnste speeltjes op een rij waarin je vandaag wilt investeren voor langdurig genot. Schenk er een wijntje bij in, it’s time to relax.

Black Friday items Lelo

Time to heat up!

Jezelf verwennen kan natuurlijk op veel manieren. Maar wil jij jezelf op langdurig genot trakteren? Dan helpen wij je een eindje op weg. Met de intieme lifestyleproducten van LELO ben jij voorlopig wel even zoet. We zetten vier bestsellers van het merk op een rijtje, waar waarschijnlijk jouw nieuwe favoriet ook tussen zit. Lees je mee? O, voor we het vergeten: tijdens Black Friday shop je de sexy speeltjes met hoge korting. Yes!

LELO IDA

Deze vibrator is perfect voor koppels die graag on an adventure gaan. Het item is waterproof dus ook goed te gebruiken onder de douche. Met acht standjes raken jij en je lief nooit meer verveeld.

IDA-LELO-seksspeeltje

LELO ALIA

Dit elegante speeltje is speciaal ontwikkeld om jou op elk tijdstip en op elke plaats te laten genieten. Van een licht plagend standje tot ultiem bevredigende trillingen. De waterproof vibrator voorziet jou met 6 standjes van instant genot, een echte musthave voor in (of buiten) de slaapkamer dus!

LELO-ALIA-Black-Friday-seksspeeltje

LELO SONA 2

Heb jij nog nooit een orgasme ervaren? Met dit seksspeeltje, die beschikt over 12 standjes, gaat jouw wereld voor het eerst echt open. Met langzame trillingen in het begin wordt de spanning opgebouwd. Deze trillingen voel je in je hele lichaam, net zo lang totdat jij je hoogtepunt hebt bereikt.

LELO_SONA_Black-Friday-seksspeeltje

LELO SORAYA WAVE

Deze luxe vibrator stimuleert zowel je clitoris als je G-spot tegelijkertijd. Wauw! Met een ‘kom-maar’-beweging ervaar jij ultiem genot. Het item heeft 8 standjes en, best handig, hij is superstil! Niemand die je hoort als je even losgaat. De rest hangt natuurlijk van jou zelf af ;-).

LELO-SorayaWave-Black-Friday-Seksspeeltje

Lees ook: Dankzij deze tips worden je orgasmes intenser