Met de lente in het vooruitzicht is jouw interieur ook weer toe aan verandering. Warme dekens en sombere kleuren worden ingeruild voor pasteltinten en fleurige planten. Met deze simpele tips maak jij je huis helemaal klaar voor de lente.

Planten

Met planten fleur jij je huis meteen een beetje op en zorgen voor een frisse sfeer.

lente-cactus-femfem
planten-lente-femfem
lente-planten-femfem

Nieuwe kussenhoezen

Om de lente een beetje in huis te brengen, kun je alle donkere tinten maar beter gauw uit je huis laten verdwijnen. Vervang je kussenhoezen dus en kies voor vrolijke, kleurrijke tinten.

femfem-kussenhoezen-lente
femfem-kussenhoes-lente
roze-kussenhoes-femfem-lente

Geurkaarsen

Geurkaarsen kunnen je natuurlijk het ultieme lente gevoel geven wanneer je voor een frisse lente geur gaat. Daarbij staat het ook nog eens mooi in je interieur.

rituals-geurkaars-lente-femfem
geurkaars-femfem-lente
zara-femfem-lente

Vervang je dekbedovertrek

Ook je slaapkamer mag wel wat lentesfeer krijgen. Gelukkig kun je dit al heel gemakkelijk creëren. Door alleen al je dekbedovertrek te vervangen, haal je de lente een beetje in huis. Alleen als je voor frisse, lente kleuren kiest natuurlijk. Denk maar aan tropische printen, daarmee kan het nooit fout gaan.

hm-lente-femfem
dekbed-femfem-lente-bloemen
dekbed-femfem-lente

Nieuwe posters in je lijsten

De muren mogen natuurlijk ook voorzien worden van mooie decoratie. Hang mooie lijsten op met daarin fleurige posters of vervang oude posters door zachte tinten.

cactus-femfem-lente
flamingo-femfem-lente
water-femfem-lente

Wil je nog meer lente in huis halen? Kijk dan hier.