Hoewel we het gevoel hebben dat de winter bijna voorbij is, is dat helaas nog even niet het geval. We horen je al aftellen tot de zomer want dat betekent: leuke kleding aan doen. Maar wie heeft gezegd dat je er niet fashionable uit kan zien in de winter? Genoeg leuke items hoor! En wij laten ze je aan je zien.

warm en fashionable
Bron: Pinterest

1. Oversized coltrui

Oversized? Dan zit je altijd goed. Deze winter kan je dan het beste de winter doorkomen met een overheerlijke coltrui. Het houdt je dan ook niet alleen maar warm, het ziet er ook super fashionable uit. Net een diva.

 2. Opvallende sjaal

Tuurlijk, om het niet koud te hebben gaan we snel voor de eerste sjaal die je ziet liggen, maar waarom zou je die saaie zwarte sjaal dragen als een sjaal juist je hele outfit tien keer leuker kan maken? Kies voor een opvallende sjaal (wat natuurlijk bij je outfit past) en rock ‘m als geen ander!

3. Uggs

De welbekende Uggs hebben we een tijdje even gehaat, maar ze zijn al een tijdje back om te shinen. Ze zitten dan ook ongekend warm en is het de perfecte schoen voor de winter. Of naja, perfect. We raden het niet aan om ze te dragen wanneer het keihard regent of sneeuwt. Kan je ze aan het einde van de dag meteen weggooien…

4. Opvallende truien

We know: de winter is ook wel deprimerend. Maar waarom zou jij je kleden hoe jij je voelt? Draag kleuren tijdens de winter en opvallende items! Dat is toch veel leuker dan een saaie outfit? Dan ga jij je automatisch ook een klein beetje saai voelen. Zonde!

Draag dus een leuke opvallende trui met wat kleurtjes hier en wat kleurtjes daar. Moet je eens opletten dat jij je een stuk vrolijker zal voelen deze winter!

5. Oorwarmers

O wat zijn we toch verliefd op oorwarmers. Al helemaal als ze ook nog eens super cute zijn, net als die van Uggs. Het ziet er niet alleen super lief uit, maar het houdt je ook echt warm. Nou, heb je toch wat voor dat geld! Heerlijk.