Het is moeilijk om tegen alle dingen ‘ja’ te zeggen. We leiden een druk leven en daarom komt het vaak voor dat we gewoon ‘nee’ moeten zeggen. Maar toch zijn er bepaalde dingen waar je voortaan geen nee meer tegen moet zeggen. Je leven wordt een stuk leuker en je kunt vandaag nog beginnen!

happygirls-femfem

Een beetje hulp

Je denkt waarschijnlijk dat je alles in je eentje aan kunt, maar dit betekent niet dat je nooit om hulp hoeft te vragen! Als je nooit hulp accepteert, kan het af en toe best zwaar zijn. Er zijn genoeg mensen om je heen die je met alle liefde willen helpen. Ze kunnen lasten van je af nemen zodat het allemaal iets makkelijker gaat!

Pyjama dagen

Het is goed om een dag in te lassen die alleen bestemd is voor jou. De hele dag lang luieren in je pyjama met Netflix onder genot van lekkere snacks. Zo laadt je batterij weer op en kun je er weer tegen aan!

Drankje doen na het werk

We begrijpen hoe graag je na een lange werkdag rennend naar huis wilt gaan om neer te ploffen op de bank. Je zinnen verzetten is dan best wel moeilijk. Maar zeg ‘ja‘ tegen een gezellige avond met je vriendinnen of collega’s. Je staat vast verstelt en zal jezelf later bedanken voor de super leuke avond, waar je nog lang over doorpraat.

Natuurlijke schoonheid

Vind jij het lastig om jouw krullen te accepteren en pak je elke ochtend toch de föhn erbij? Probeer eens je natuurlijke schoonheid te omarmen. Misschien vind jij het niet mooi, maar andere mensen denken daar heel anders over! Leer ervan te houden en misschien kom je er dan wel achter dat dit het beste is wat je ooit hebt gedaan!

Nieuwe avonturen

Je bent bang voor het onbekende, logisch! Maar nieuwe avonturen aangaan heeft super veel positieve kanten: nieuwe personen in je leven, kansen en uitdagingen. Zeg ‘ja’ tegen dingen waarvan je misschien eerst denkt ‘No way’. Er gaat een wereld voor je open!

Ga jij vaker ja zeggen?

Ben jij jaloers aangelegd? Zo kom je er vanaf!