Als jij niet naar de wellness kan, komt de wellness wel naar jou! Wie een geheel relaxed avondje in zijn eigen tuin wil, kan nu voor een prikkie een jacuzzi huren. Wat bubbels, hapjes en leuk gezelschap erbij en je avond is compleet!

@Janette Weheartit
@Janette Weheartit

Wellness at home

Hoewel het moeilijk is om de stoomcabines, dompelbaden en zonnebanken naar iemand toe te brengen, kunnen we thuis in ieder geval van één geliefd onderdeel van de wellness genieten: de jacuzzi. Aangezien niet iedereen 3.000 euro neer kan leggen voor een eigen bubbelbad, zijn er tegenwoordig genoeg alternatieven te vinden. Je kan zelfs gemakkelijk zelf een hot tub bouwen!

Jacuzzi huren

Wie een eigen hot tub bouwen een iets te grote commitment vindt, kan nu voor een prikkie een jacuzzi huren! Op verschillende websites kan je al vanaf 69 euro per dag een heerlijke grote hot tub in je tuin laten zetten. Bedenk hoeveel personen je wil uitnodigen voor je hot tub party en voor hoe lang je hem wil huren. Een avondje, een weekend of misschien zelf een hele week? Sommige aanbieders hebben zelfs speciale verwenarrangementen met drankjes, lekker eten en versiering. Imagine it: geen reistijd naar een wellnessresort, geen pottenkijkers en heerlijk in het comfort van je eigen huisje genieten van de bubbels. Je kan de jacuzzi simpelweg aansluiten op een normaal 230V stopcontact. Zorg er wel voor dat er geen andere zware apparaten aangesloten zitten op dezelfde groep. Moet lukken toch?

Wil je toch liever het huis uit voor wat relaxation? Hier wil je op vakantie deze zomer voor volledige ontspanning!