Ja, je leest het goed. Misschien dacht jij dat jouw jaar minder leuk ging worden door corona, maar niets is minder waar.¬†Evenementenorganisaties zijn creatiever dan ooit om het hoofd boven water te houden. En laat dat laatste ze nou precies op het beste idee ooit gekomen zijn: namelijk een popup cinema waarbij je de leukste films kijkt vanuit een…jacuzzi!

Jacuzzi cinema FEM FEM

Een jacuzzi cinema dus. Wie, wat, waar, wanneer?! Read along. Het evenement wordt georganiseerd door Amsterdam Cinema City Beach. Het is niet de eerste keer dat ze met een gaaf idee komen voor een popup bioscoop. Toch vinden wij de nieuwe jacuzzi cinema echt wel het allergaafste concept tot nu toe.

Wat je kunt verwachten? Bij aankomst krijg je een bak popcorn en kun je kiezen uit vele soorten cocktails en sangria. Een jacuzzi kun je reserveren voor maximaal zes personen. Zin in een dubbel of zelfs een tripple date? Dan is dit een ontzettend leuk idee om met je dates of gewoon je vriendengroep te gaan doen. Wil je echt uitpakken? Dan kun je ook nog kiezen voor een champagne arrangement. P.Diddy zou jaloers zijn! ;-).

via GIPHY

De locatie is nog heel even onbekend, maar de data zijn wel al bekendgemaakt. De filmavonden gaan plaatsvinden tussen 3 en 17 oktober en de RIVM richtlijnen worden hierbij nagestreefd. Trommel je vrienden maar vast op en vraag ze deze maand dus wat ruimte in hun agenda te houden! Houd deze Facebookpagina in de gaten voor alle updates rondom het concept.