Jade Anna kennen we inmiddels wel. De influencer deelt alles over haar leven met haar volgers op YouTube, Instagram en TikTok. De laatste tijd kunnen we haar ook steeds meer zien in de sportschool. Ze deelt veel tips voor een healthy lifestyle. Op Instagram deelden ze onlangs zelfs haar sportschema. We zijn erg onder de indruk over hoe vaak Jade Anna sport.

jade anna
Bron: @jadeanna

Jade Anna

We kunnen haar ook kennen als Forever Jade. Vroeger plaatste ze video’s op YouTube over beauty en lifestyle, maar de laatste tijd is ze meer te vinden in de sportschool. Ze deelt alles over gezonde voeding en haar sport routine. Ook showt ze vaker before en afters van haar progressie in de sportschool. Maar wat doet ze nou allemaal precies om deze progressie te maken? Op Instagram besloot de influencer om haar sportschema met ons te delen.

Sportschema

Na alle tips en video’s over haar healthy lifestyle, heeft ze ook eindelijk haar sportschema gedeeld. Het is duidelijk te zien dat ze het leuk vindt om te sporten, want ze sport zo’n vijf keer per week. Ze doet vier keer per week aan krachttraining, waarin ze twee keer het bovenlichaam traint en twee keer haar onderlichaam en één keer cardio.

Naast dat ze haar sportschema deelt, geeft ze ook tips over gezonde voeding. Zo eet ze twee keer per dag een stuk fruit, drinkt ze drie tot vier liter water per dag en houdt ze zich aan de 80/20 regel. Dat betekent dat 80% van je voeding gezond is en 20% ongezond. Ze probeert ook minimaal 5.000 stappen per dag te lopen.

Hieronder zie je een foto van haar schema. Dit is enkel op basis van haar levensstijl. Dus wees vooral niet te streng voor jezelf en pas het aan op jouw dagelijks leven. Doe vooral waar jij je goed bij voelt!

jade anna
Bron: @jadeanna