Wie Jade Anna is, hoeven we jullie waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Deze prachtige blondine is influencer en deelt alles met haar volgers op YouTube, Instagram en TikTok. De afgelopen tijd kunnen we haar steeds vaker zien in de sportschool en lijkt ze helemaal te gaan voor die healthy lifestyle. Wij vertellen je wat Jade nu allemaal eet op een dag.

jade anna eten eetdagboek wieiad
Bron: @jadeanna

Alles wat Jade Anna eet op een dag

Jade Anna houdt zich steeds meer bezig met sporten en op haar Instagram en TikTok is dat ook te zien. Zo plaatst ze TikToks waarin ze samen met Myron Koops, de vriendin van Enzo Knol, aan het sporten is. Ook laat ze before en after foto’s zien van haar progressie in de sportschool. Wat ze allemaal in de sportschool doet om deze progressie te maken is dus al duidelijk, maar wat eet Jade dan allemaal op een dag? Op TikTok besloot de influencer een what I eat in a day op te nemen – en wij sommen ‘m voor je op.

Ochtend

Jade begint haar dag met een gember thee en een gember shotje, zoals ze zelf zegt: “Lekker op de lege maag.” Daarna heeft ze voor het sporten nog een power breakfast. Griekse yoghurt met granola, ananas, druiven, aardbeien, banaan en blauwe bessen.

Naar de sportschool

Na haar ontbijt gaat ze sporten, ze neemt voor wat meer energie eerst een energy drink van Nocco. Toen ze klaar was met sporten nam ze een proteine reep van Barebells in de smaak hazelnoot noga. En natuurlijk dronk ze ook nog wat water.

Lunch

Jade eet als lunch pannenkoekjes met daarop chocolade frambozen Skyr, speltvlokken, banaan, schuddebuikjes en chiazaad. Dit lijkt ons, en de mensen in Jade haar comments, echt een superlekkere combinatie!

Snacks

Tussen haar lunch en haar avondeten heeft ze nog een paar snacks, balance is key natuurlijk. Maar eigenlijk zijn ook Jade haar snacks best wel gezond, ze had namelijk één stukje chocolade en verder had ze een aantal minikomkommertjes om toch nog wat groente binnen te krijgen. Ze moet ons echt vertellen hoe ze zich in kan houden om maar een stukje chocolade te eten, want daar heb je (vinden wij) echt heel veel zelfcontrole voor nodig.

Avond

Wij durven wel te raden wat Jade haar favoriete eten is, ze eet namelijk, net zoals voor haar lunch, pannenkoekjes. Deze keer zijn het proteïne pannenkoekjes met wat chocolade, frambozen Skyr, blauwe bessen en stroop. Net iets anders dus als haar lunch. Ze had er naar eigen zeggen ongeveer vijf met die toppings én ook nog eentje met Nutella. Ze sloot haar avond af op een verjaardag waar ze nog een paar nootjes at.

Sidenote

Dat is dus alles wat Jade eet op een dag waarin ze naar de sportschool gaat en gewoon haar leven leeft. Je kan dit als inspiratie nemen, en bijvoorbeeld die pannenkoekjes van haar lunch ook proberen, maar het werkt natuurlijk niet om dit precies over te nemen. Elk lichaam heeft namelijk weer andere dingen nodig en het is vooral heel belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren en te doen wat voor jou goed voelt!

@jadeanna💘💘♬ Lo-fi hip hop – NAO-K