Verdrietig nieuws voor Jade Anna en Gio. De twee hebben, nadat ze het voor een tweede keer probeerden, alsnog een punt achter hun relatie gezet. Via Instagram laat Jade in een emotioneel bericht van zich horen.

jade anna gio latooy uit elkaar
Bron: @jadeanna

Tweede poging

Heel het internet stond op z’n kop toen Jade Anna en Gio Latooy eind 2022 een punt achter hun relatie zetten. “Wat met een hele fijne vriendschap is begonnen en is uitgebloeid tot een relatie, gaat nu weer terug naar vrienden, tenminste; daar gaan we voor met elkaar”, deelde het duo in deze moeilijke periode.

De twee waren een tijdje uit elkaar, maar na een periode van rust kwam het YouTube-duo tot de ontdekking dat ze het nog erg leuk hadden samen. Eindstand: Jade en Gio gaven deze liefdesrelatie een tweede kans. Met succes, want er volgden heel wat leuke tripjes en uitjes samen

Opnieuw uit elkaar

Ondanks het feit dat Jade en Gio het leuk hadden samen, lijkt een liefdesrelatie tussen de twee niet meer mogelijk. Via verschillende juicekanalen doken er gossips over het tweetal op, waarin klonk dat een relatie tussen de twee finito zou zijn. Een aantal uren later besloot Jade van zich te laten horen met een uitgebreid bericht. Hieruit blijkt: de gossips bleken waarheid.

“Zo trots op ons en dankbaar voor alle herinneringen die we samen hebben gemaakt”, begint Jade haar verhaal. “Nadat we het toch weer hebben geprobeerd samen, kwamen we erachter dat een liefdesrelatie er voor ons niet in zit, ondanks dat we zoveel liefde voor elkaar hebben”, gaat Jade verder.

No hard feelings

De twee lijken op het gebied van liefde niet met elkaar te matchen, maar toch is er geen sprake van haat en nijd. “We gunnen elkaar de wereld en hebben juist daarom besloten om los van elkaar ver te gaan”, stelt Jade dan ook.

Eén ding is in ieder geval zeker: Jade en Gio zijn geen koppel meer. Maar of deze breuk dan echt definitief is, daar zijn we nog niet over uit. Eind 2022 wist het tweetal namelijk een gigantisch aantal views te behalen (met daarbij ook een flinke smak geld), nadat de video over de break-up van het koppel online verscheen. And again, ook aan deze tweede breuk heeft Gio een complete video gewijd.

Geld verdienen aan break-up

“Die break-up video is 1,1 miljoen keer bekeken in een paar dagen. Dat is superveel en bizar. Dit heb ik nog nooit gehaald”, vertelde Gio een half jaar geleden in een YouTube-video. “4,5 duizend euro op één vlog is echt achterlijk natuurlijk, niet normaal”, vulde hij aan. Wij moeten hier even van bijkomen. Want wát een bedrag is dat.