Een tijdje terug zagen we hoe Jaimie Vaes haar nieuwe achterwerk met fillers showde op haar Instagram. Nu beantwoorde ze op haar Instagram allerlei vragen omtrent haar nieuwe achterwerkZo kwam ook de prijs aan bod.

bron: @jaimievaes
bron: @jaimievaes

Nieuwe boot-ay

Geen implantaten of vet, maar fillers heeft Jaimie laten inspuiten om haar derièrre een maatje groter te krijgen. En voor fillers hoef je geen operatie te ondergaan, wat het zo populair maakt. Hoewel de fillers veiliger blijken te zijn dan de Brazilian Butt Lift-operatie, is het verstandig om je goed in te lezen en te laten informeren door experts voordat je net als Jaimie een afspraak voor een buttlift gaat maken. De influencer heeft het laten doen bij House of Bratz en deelde dit vol trots op Instagram.

Super blij

Op haar Instagram story’s laat ze aan haar volgers weten dat ze er super blij mee is. “Het resultaat is heel natuurlijk en mooi geworden. Precies waar ik op had gehoopt.” Daarnaast laat ze ook weten dat ze totaal geen verschil voelt en het een heel natuurlijk gevoel is.

Helaas blijft het achterwerk van Jaimie niet altijd zo. De fillers werken namelijk na 2 tot 5 jaar al weer uit. Wat betekent dat je om de zoveel jaar steeds een best groot bedrag moet betalen als je elke keer weer zo een mooie bilpartij wilt.

Voor de rest laat ze ook weten dat je na de behandeling gewoon op je nieuwe derrière kan zitten.

Zoveel betaalde Jaimie Vaes voor haar nieuwe achterwerk

Aan zo’n prachtige bilpartij hangt natuurlijk een prijskaartje. Jaimie was op Instagram heel open en eerlijk over haar fillers, en wat ze hiervoor betaald heeft. In totaal is er 250 ml voor Jaimies billen gebruikt, en je betaalt €3000 per 100 ml. Dit betekent dat Jaimie uiteindelijk €7500 kwijt was aan haar nieuwe achterwerk. We weten natuurlijk niet of ze dit zelf heeft betaald…

Schermafbeelding 2022-04-20 om 10.45.01 Schermafbeelding 2022-04-20 om 10.44.48

 

Lees ook: Jaimie Vaes doet onthulling over haar eigen realityserie