Jaimie Vaes heeft een pittige periode achter de rug. Nadat de video waarin Lil Kleine zijn toenmalige vriendin Jaimie mishandelde heel het internet overging, zetten de twee een punt achter hun relatie. Inmiddels gaat het een stuk beter met Jaimie en onthult ze een detail over haar liefdesleven.

Jaimie Vaes
Bron: Instagram @jaimievaes

‘Beetje aan het daten’

Jaimie Vaes en Jorik Scholten, zoals Lil Kleine eigenlijk heet, hadden geen gezonde relatie. Dat de twee er nu definitief een punt achter hebben gezet, moge duidelijk zijn. In gesprek met RTL Boulevard onthult Jaimie namelijk dat ze weer aan het daten is. “Ik heb op dit moment geen nieuwe liefde, ik sta er wel voor open”, legt ze uit.

“Ik heb ook weleens contact en dan ben je een beetje aan het daten. Dat is voor nu niks serieus”, gaat ze verder.

Leuk gezelschap

Is de man met wie Jaimie het momenteel gezellig heeft een potentiële nieuwe partner? “Op dit moment denk ik van niet. Ik hoef op dit moment geen vaste relatie, maar af en toe wat gezelschap is zeker leuk”, stelt Jaimie. Wij zijn heel benieuwd naar deze mysterieuze lover. Is het misschien de man waar Jaimie onlangs zoenend mee werd gespot?

Er werden onlangs foto’s gedeeld door Yvonne Coldeweijer, waar één van haar spionnen de brunette had gespot met een knappe man. Het zou gaan om een Fransman. Ze zijn al op verschillende plekken gespot samen, onder andere op een terras waar hij een arm om haar heen heeft, maar ook romantisch op het strand. Het management van Jaimie zei destijds dat het gewoon een vriend van Jaimie is, maar de foto’s zeggen iets totaal anders…