Binnenkort kunnen we weer genieten van een gloednieuw seizoen van Expeditie Robinson. Er is nog weinig bekend over wie er mee gaan doen aan het nieuwe seizoen, maar natuurlijk zijn alle juicekanalen er weer vroeg bij. Er gaan speculaties rond dat Jaimie Vaes dit jaar mee zal doen.

Jaimie Vaes
Bron: @jaimievaes

Expeditie Robinson

Het programma Expeditie Robinson kennen we allemaal wel. In het programma doen de deelnemers verschillende zware oefeningen tegen andere teams. Het team dat het spel wint, krijgt een plekje op het mooiste eiland. Het is niet écht een luxe, want ze hebben geen lekker bed als dat ze thuis gewend zijn. Maar het is wel een stuk minder zwaar dan op de andere eilanden. Daar moet je namelijk zelf een bed bouwen. Enne, als ze geluk hebben, krijgen ze nog wat lekkers om te eten. In totaal zijn ze drieëndertig dagen op het eiland.

Jaimie Vaes

De deelnemers van dit jaar zijn nog niet bekend gemaakt, maar er gaan al geruchten rond wie er meedoen. Natuurlijk is juicequeen Yvonne Coldeweijer er zoals altijd weer vroeg bij. Op haar Instagramverhaal plaatst ze de tekst: “Jij raadt nooit wie er mee doet met expeditie dit jaar. De ex van Lil.”

Naast dat er nu geruchten rond gaan over dat Jaimie meedoet aan Expeditie Robinson, gaan er ook geruchten rond dat dit waarschijnlijk de reden is waarom Lil Kleine zijn zoontje, Lío, mag zien. Volgers denken dat het alles heeft te maken met haar deelname aan het programma. Een volger reageerde op het Instagramverhaal van Yvonne Coldewijer met: “Daarom is hij op Ibiza. Hij mag oppassen.” Zien jullie Jaimie Vaes meedoen aan het programma? Wij zijn benieuwd! Hopelijk worden de deelnemers binnenkort bekend gemaakt.

Jaimie Vaes
Bron: @lifeofyvonne
Jaimie Vaes
Bron: @lifeofyvonne
Jaimie Vaes
Bron: @lifeofyvonne

Lees ook: Om deze reden krijgt de realityserie van Jaimie Vaes geen vervolg