Hiep hiep hoera! Vandaag is het zoontje van Jaimie Vaes en Lil Kleine, Lío, jarig. Via Instagram deelt Jaimie een aantal reeks schattige foto’s van haar zoontje.

jaimie vaes
Bron: @jaimievaes

Jaimie Vaes en Lil Kleine

Helaas zijn de twee niet meer bij elkaar, maar ze hebben wel een superschattig zoontje op aarde gebracht. Jaimie en Jorik, zoals Lil Kleine in het echt heet, leerden elkaar kennen via gemeenschappelijke vrienden. In 2017 kregen ze een relatie en in 2019 verwelkomden ze hun zoontje Lío.

Er gingen al vaker geruchten rond dat het niet goed ging in de relatie tussen de twee. In 2022 werd de relatie definitief beëindigd, doordat de rapper zijn (ex)vriendin zou hebben mishandeld. Ondanks dat de relatie voorbij is, kunnen de twee het weer goed met elkaar vinden. Ze moeten namelijk nog steeds samen hun zoontje opvoeden.

Zoontje Lío is jarig

Vandaag is het zoontje van Jaimie en Jorik jarig! Hij is vier jaar geworden. Via Instagram deelt Jaimie een aantal reeks schattige foto’s van hem. “Mijn allerliefste liefste, leukste, meest ondeugende en schattigste Lío, hiep hiep hoera want jij bent alweer 4 jaar vandaag”, begint ze haar verhaal. “Wat gaat de tijd toch snel! We hebben samen al aardig wat levens reisjes mogen maken en soms is het even zwaar, maar dan hebben wij altijd elkaar”, schrijft ze verder.

Voor de rest schrijft ze over hoe ontzettend veel ze van hem houdt. “Lieve Lí, mama houdt de wereld rond en rond en rond van jou! Nu, morgen, voor altijd.” We wensen Lío een hele fijne verjaardag!

Lil Kleine heeft ook wat gepost via Instagram. Geen reeks als Jaimie, maar wel een hele schattige foto. “Gefeliciteerd mijn allerbeste vriend 🤍💫”, schrijft hij erbij. Awh!

jaimie vaes
Bron: @lilkleine