Jaimie Vaes probeert na de break-up met haar ex-vriend Lil Kleine door te gaan met haar leven. Ze wil dat mensen haar kennen als Jaimie en niet als de ex van. Dit gaat haar aardig goed af, aangezien de beauty sinds kort een nieuwe job heeft. Jaimie is de gloednieuwe columnist van Grazia en vertelt in haar eerste verhaal over hoe ze haar leven 180 graden heeft omgedraaid.

jaimie vaes golddiger columnist
Bron: @jaimievaes

Leven veranderen

Sinds de break-up met haar ex-lover heeft Jaimie volledig voor zichzelf gekozen. Enne, dit had ze al veel eerder moeten doen, want de influencer is weer gelukkig. De relatie met haar ex heeft voor een stempel op haar leven gezorgd. Jaimie wil bewijzen dat ze wel daadwerkelijk meer is dan dat. “Ik heb natuurlijk ook wel een normaal leven waarin ik moeder ben en hard werk aan mijn eigen business, en ik hoop die kant ook te laten zien”, begint ze haar verhaal aan Grazia.

“Mensen hebben misschien een beeld van mij dat oppervlakkiger is dan ik werkelijk ben. Ik heb in de verhalen rond mijn ex meer dan eens de stempel golddigger gekregen. Dan lees ik dingen als: ‘Ze kan niet meer voor zichzelf zorgen’, maar dat kan ik heel erg goed”, gaat de influencer verder. “Veel mensen weten niet dat ik het allemaal alleen doe, ik krijg nul hulp of alimentatie. Ik wil heel graag van dit soort verhalen loskomen en meer mijn eigen ík laten zien. Dat het gaat over Jaimie en niet alleen maar over wat er de afgelopen tijd is gebeurd”, sluit ze het verhaal af.

Werken als columnist

Jaimie is bezig om haar leven te veranderen en heeft tijdens dit proces ook gekozen voor een nieuwe baan. Ze is te werk gegaan als columnist bij het magazine Grazia. Op woensdag 26 april zal haar eerste column in de winkels liggen. In deze columns zal Jaimie gaan schrijven over dingen die ze meemaakt en die haar raken. “Ik wil jullie een kijkje geven in mijn dagelijkse leven, waarbij ik veel op reis ben. Maar ik zal me zeker ook uitspreken over actuele onderwerpen, zowel positief als negatief”, vertelt ze. Ze gaat de echte Jaimie laten zien en wil graag samen met de lezers de diepte in gaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)