Jaimie Vaes en Lil Kleine zitten allebei in een heftige periode. Na het incident wat tussen de twee is voorgevallen, moet er nog een hele hoop worden geregeld tussen de twee. Drie dagen geleden stonden ze tegenover elkaar in de rechtszaal.

Jaimie Vaes rechtszaak
Bron: @jaimievaes

Rechtszaak

De zaak van Jaimie en Jorik (zoals de rapper eigenlijk heet), draait om het verdelen van hun spullen. Om welke spullen het vooral gaat, zijn drie horloges die in een kluis van Jorik liggen. Na veel woordenwisselingen tussen de twee, besloot de rechter beide partijen de gang op te sturen om te kijken of ze er samen uit konden komen. It did not work. Uiteindelijk besloot de rechter de horloges aan Jaimie te geven omdat het een geschenk van Lil Kleine aan Jaimie was. Jaimie wint hierdoor de eerste zitting.

In januari gaat de rechtszaak verder en wordt er uitspraak gedaan over alle spullen. Aan het einde van de zitting schreeuwde Jorik dat Jaimie alle spullen mocht houden, als hij maar zijn kind mocht zien. Jorik heeft sinds februari kleine Lío niet meer gezien. Dat zou voor hem heel zwaar zijn. Binnenkort is er dan ook een rechtszaak over de kleine jongen.

Juicekanalen

Gister deelde Jaimie een bericht via haar Instagram Stories. Ze haalde uit naar een juicekanaal die verkeerde juice zou hebben gedeeld. Het kanaal zou hebben gezegd dat Jaimie vraagt om alimentatie: “Ik vraag niet om alimentatie, daar heb ik maanden geleden al vanaf gezien”, schrijft Jaimie. “Ik vraag niet om een broodrooster, waterkoker of andere keukenapparatuur, dat is de andere partij”, vervolgt ze. Ze beëindigt het bericht met: “Daarnaast wil ik het beste voor mijn zoon en dat is waar ik nu voor strijd. De rest die denkt beter te weten, heeft nog nooit een stap bij ons over de drempel gezet, dus die weten van kant noch wal.”

Jamie Vaes
Bron: @jaimievaes

Voor nu heeft Jaimie de tijd tot 30 november om er met Jorik onderling uit te komen. Als dat niet lukt hebben ze een zitting in januari.