De laatste tijd staat Jaimie Vaes niet meer in het goede daglicht. Ze krijgt behoorlijk veel kritiek over haar ‘divagedrag’. Er gaan geruchten rond dat ze afgelopen weekend een vliegtuig gemist zou hebben vanwege haar attitude. Het lijkt erop dat Jaimie klaar is met al deze roddels en drama, want op Instagram haalde ze keihard uit naar juice queen Yvonne Coldeweijer.

Jaimie Vaes
Bron: @jaimievaes @lifeofyvonne

Divagedrag

Afgelopen weekend zou Jaimie terugvliegen naar Nederland vanuit Ibiza met het vliegtuigmaatschappij Transavia, maar helaas had ze haar vlucht gemist. Jaimie had verwacht dat de piloot op haar zou wachten, maar toen ze zag dat het vliegtuig al was vertrokken, was ze daar niet blij mee. Volgens een spion van Yvonne Coldeweijer zou Jaimie haar middelvinger hebben opgestoken.

Het is niet de eerste keer dat Jaimie onder het vuur ligt vanwege haar gedrag. Amper een maand geleden was ze gespot bij het concert van Chris Brown, samen met Estelle Cruijff. De twee zouden zich niet netjes hebben gedragen. Zo zouden ze tijdens het concert op stoelen zitten die ze helemaal niet hebben gereserveerd, want op hun eigen plekken zouden ze niks kunnen zien. De twee dames wilden niet weg, maar uiteindelijk zijn ze toch weggestuurd. Ze hadden er blijkbaar niet van geleerd, want even later probeerde ze het weer bij een andere plek.

‘Dit moet stoppen’

Volgens Jaimie is het verhaal over de vlucht naar Nederland, helemaal niet waar. Op Instagram haalt ze keihard uit naar Yvonne. “Wanneer houdt het nou een keer op? De leugens en verzinsels over mij”, begint Jaimie haar verhaal. “Je afgunst lijkt bijna op ongezonde jaloezie vriendin.” Jaimie laat weten dat de geruchten over de vlucht met Transavia helemaal niet kloppen. Ze zou het afgelopen weekend gewoon in Nederland zijn geweest.

“Ik zou m’n middelvinger hebben opgestoken naar Transavia personeel en een vliegtuig hebben laten wachten? Ik was afgelopen weekend gewoon in Nederland, heb ook geen ene vlucht gemist. Er is ook geen vip service vanuit Ibiza Airport en laat staan dat ik m’n middelvinger ga opsteken”, schreef Jaimie verder. Natuurlijk heeft Yvonne hierop gelijk op gereageerd en zegt ze dat haar spion niet goed had opgelet. Het zou namelijk over de vlucht gaan van Amsterdam naar Ibiza, en niet andersom.

Jaimie Vaes
Bron: @jaimievaes
Jaimie Vaes
Bron: @lifeofyvonne

Lees ook: Om deze reden krijgt de realityserie van Jaimie Vaes geen vervolgĀ