Het is een lastige periode voor Jaimie Vaes. Nadat het nieuws over de mishandeling door haar ex-vriend Lil Kleine naar buiten kwam, besloot Jaimie in haar eentje verder te gaan. Lil Kleine vertrok naar Thailand om aan zichzelf te werken, maar dit pakte volgens Jaimie anders uit dan verwacht. Hij kwam namelijk terug met een nieuwe relatie.

Jaimie Vaes
Bron: @jaimievaes

Geen verbetering

Deze week verscheen de tweede aflevering van Jaimie: in the Vaes Lane op discovery+ en daarin zien we hoe Jaimie zich uitlaat over de huidige situatie rondom haar ex-vriend. Volgens Jaimie wordt het gedrag van Jorik Scholten, zoals de rapper eigenlijk heet, absoluut niet beter. Sterker nog, het wordt ‘alsmaar erger’ volgens Jaimie.

“Ik laat me niet meer kwetsen of zo behandelen”, horen we haar in de aflevering zeggen. “Hopelijk zijn Lío en ik dan een paar stappen verder. Als meneer Scholten dan een vaderrol wil, is hij hopelijk ook wat gegroeid in zijn zijn en in zijn psyche. Want op dit moment denk ik dat zijn focus daar nog niet ligt. Ik weet niet waar, maar in ieder geval niet op verbetering.”

Nieuwe relatie

Lil Kleine wist een aantal maanden geleden heel Nederland te verrassen met een video-boodschap vanuit Thailand, om te vertellen dat hij aan zichzelf ging werken. Eenmaal terug in Nederland lijkt er volgens Jaimie echter niets veranderd. “Vooral tegenover Lío is zijn houding niet veranderd. Terwijl hij daarheen zou gaan voor zichzelf en voor zijn zoon.”

Daar komt nog bij: Jorik zou volgens Jaimie in Thailand zelfs een nieuwe liefde hebben gevonden. “Hij komt terug met een nieuwe relatie en dat is hartstikke leuk. Hij moet lekker genieten en doorpakken waar het kan, maar heb dan een beetje respect.”

Lees ook: Lil Kleine is gespot met deze Love Island-deelneemster