Dat Jaimie Vaes het een en ander aan zichzelf heeft laten veranderen, heeft de influencer eerder dit jaar bekendgemaakt. Op Instagram hebben haar billen vaak the gram gehaald, maar haar gloednieuwe bilpartij wordt opnieuw in het zonnetje gezet.

Jaimie Vaes billen

Burning Man

Op Instagram heeft Jaimie Vaes een kiekje gedeeld van haar trip naar het Amerikaanse Black Rock Desert in Nevada. De influencer is met vrienden naar het wereldberoemde festival Burning Man geweest en heeft de tijd van haar leven gehad. En terecht, na alle drama rondom Jaimie en haar ex-partner Lil Kleine. “Deze plek is pure magie. Ik ben dankbaar dat ik dit mee mocht maken met oude en nieuwe vrienden”, schrijft Jaimie.

Schudden met onze billen op alle hits, dat doen we allemaal. En dat gaat een stuk makkelijker voor Jaimie dit jaar, want ze heeft moeder natuur een handje geholpen om haar achterwerk net wat ronder te maken. Of nou ja, daar bedankt ze de kliniek voor. “Een kleine shout-out naar House of Bratz voor het maken van mijn billen”, eindigt Jaimie.

Dat Jaimie met haar gloednieuwe bips wilt pronken, dat is logisch. Het ziet er namelijk amazing uit! Maar waarom heeft ze dit laten doen? De brunette schrijft dat ze na een periode van veel stress “aardig wat kilo’s” is verloren. Om wat meer vormen terug te krijgen, besluit Jaimie fillers in te spuiten. “Op deze manier kon ik toch iets meer volume creรซren zonder onder het mes te gaan.” Jaimie is hartstikke blij met het resultaat: “Het is heel mooi en natuurlijk geworden. Precies waar ik op had gehoopt.”

Aan zo’n behandeling hangt natuurlijk een behoorlijk prijskaartje. 7500 hele euro’s… meine gute! Gelukkig heeft de influencer dit cadeau gekregen en heeft ze hier dus geen cent voor hoeven betalen.

Volgers onder de indruk

De nieuwe bips van Jaimie valt bij ons goed in de smaak, en ook haar volgers zijn zeker onder de indruk. “Beeldig schat”, klinkt het in de reacties. Bestie Koen van Dijk reageert op Jaimie: “Dikke akka veel grip.” Hoewel de reacties volstromen met hartjes, vuurtjes en super leuke reacties, zijn er ook mensen die haar achterwerk een stuk minder vinden. “Die verhouding klopt niet, figuurtje lucifer en een dikke bips.” Ach, ieder zijn eigen ding.ย