Tegenwoordig zijn er meer mensen die wél aan zichzelf hebben lopen sleutelen dan niet. Zo ook Jamie Vaes die wij allemaal kennen als de ex-vriendin van Lil Kleine. Maar hoe zag Jamie er nu uit voordat ze onder het mes ging? Wij hebben wat oude foto’s dan de realityster gevonden.

Powervrouw

Natuurlijk is Jamie een prachtvrouw, laten we dat eerst even duidelijk maken. Zelf geeft ze aan niet vies te zijn van een beetje plastische chirurgie. Dit vertelde ze aan 538 samen met haar bestie Koen Kardashian. *surprise* Dit is dan ook wel te zien als we de foto’s van nu en een aantal jaar geleden (2012) met elkaar vergelijken. Voor de eerste foto moesten we even terug scrollen naar 2013, maar dan heb je ook wat! Het lijkt alsof Jamie hier nog vrij weinig aan haar uiterlijk heeft gedaan. Haar lippen zijn in ieder geval nog 3 maten kleiner.

En dan hebben we hier een recente foto van Jamie. Het Barbie-gehalte is hier aardig wat omhoog gegaan maar verder ziet ze er prachtig uit! Als Jamie maar gelukkig is.

Als kers op de taart hebben we een filmpje gevonden waarin Chantal Bles bij Jamie op bezoek gaat voor het programma Styled By The Stars. Wow! Ze ziet er hier wel héél anders uit.

Taboe doorbreken

Jamie is klaar met het taboe rondom plastische chirurgie. Ze merkt dat mensen heel geïnteresseerd zijn in het onderwerp en vindt het dan ook geen probleem om het erover te hebben. Ze zou het zelfs raar vinden om erover te liegen vertelt ze in de podcast ‘Met z’n allen’ van Gwen van Poorten. De haatcomments onder haar posts op social media leest ze dan ook lekker niet meer. Laat de mensen maar zeiken. Amen! 

Lees ook: Zó zag Diva van De Bachelor er vroeger uit