Jan Kooijman neemt het voorbereiden op zijn rol, in waarschijnlijk weer een nieuwe romcom, natuurlijk super serieus. Daarom vindt hij het niet erg om zijn donkere haren op te offeren en ze in te ruilen voor een blonde coupe. Zelfs niet als hier ook nog een behoorlijk prijskaartje aan vast zit. Op Instagram deelde hij het proces van zijn transformatie met zijn volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jan Kooijman (@jankooijmagram)

Jan Kooijman

Als je Jan Kooijman al langer volgt op social media, weet je waarschijnlijk al dat de content die hij maakt niet al te serieus en vooral heel erg grappig is. De video waarin hij zijn transformatie deelt, is daarin absoluut geen uitzondering. Hij deelt het drieënhalf uur durende proces om zijn donkere haren om te toveren in een blonde coupe met daaronder een voice-over waarin hij ons meeneemt tijdens zijn transformatie.

Transformatie

Dat het hele proces drieënhalf uur duurde, is ook niet zo gek. Want om van zo’n donkere kleur naar extreem licht blond te gaan, is wel even wat geduld nodig. De eerste keer dat de blondering uit Jan zijn haar gespoeld werd, zag het er ook nog niet zo uit als dat hij wilde. “De eerste keer was het nog niet helemaal gelukt”, zei hij in de voice-over. “Het is geel, dat was niet de bedoeling. Geel is leuk, voor een banaan, maar niet voor op een hoofd en zeker niet op mijn hoofd.”

Eindresultaat

Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed gekomen en heeft Jan nu een prachtige blonde coupe. In de caption van de video schreef hij wel nog dat het hem best veel geld gekost heeft om deze transformatie te ondergaan. “Geen #ad helaas, was duur maar het waard, want ze is de beste en liefste en ik heb nu cool haar.” Enne, wij geven hem groot gelijk, want het staat hem écht amazing. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jan Kooijman (@jankooijmagram)

Lees ook: Janice Blok deelt transformatiefoto van lichaam: ‘Voel me dik’