Janey, de deelneemster van het laatste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch, heeft opnieuw de schijnwerpers op zich gericht. Ze betrad het strand als een original, met haar kenmerkende blonde lokken. Toch heeft ze afscheid genomen van haar iconische look. Niet alleen haar coupe is veranderd maar ook in haar gezicht heeft ze gekozen voor een iets meer natuurlijke look!

Nieuwe look Janey
Bron: @janeyy_x

Janey van Ex On The Beach

Het recente seizoen van Ex On The Beach was een ware rollercoaster, en Janey was een van de meest opvallende figuren. Ze wist de aandacht te trekken met haar spontane persoonlijkheid. In de villa bracht ze gezellige momenten door met verschillende vrijgezellen. Haar aanwezigheid en dynamiek maakten haar tot een onvergetelijk onderdeel van het programma.

Het leek er even op dat de vonk tussen Janey en Marc-Junior na de opnames oversloeg. Toch bleek deze romance van korte duur te zijn. In een openhartig gesprek met Farja gaf Janey toe dat de aantrekkingskracht van fame een rol speelden in haar deelname aan het programma.

Nieuwe look

Op haar Instagram-account, gevolgd door duizenden, deelt Janey als onderdeel van deze fame regelmatig fragmenten uit haar leven. Enne, als oplettende kijker hebben wij een opvallende verandering in haar uiterlijk gespot. De eens zo blonde lokken zijn nu vervangen door een gewaagde, kortere coupe. Voorheen experimenteerde ze al met bruine lokken, maar nu heeft ze ook de schaar erin gezet. Of nou ja, niet helemaal.

In haar Instagram Stories onthulde ze dat ze haar extensions heeft laten verwijderen met als doel haar eigen haar te laten groeien. Een verfrissende keuze die haar een nieuwe uitstraling geeft.

Nieuwe look Janey
Bron: @janeyy_x

Naast haar nieuwe lokken heeft Janey nog een andere belangrijke verandering ondergaan. Ze heeft namelijk besloten om haar lipfillers te laten verwijderen. Toen een nieuwsgierige volger vroeg waarom ze deze stap zette, aarzelde Janey niet om eerlijk te antwoorden. Ze schreef dat het tijd was om de fillers te verwijderen en dat ze streeft naar een meer natuurlijke uitstraling. Effe iets anders dus!

Nieuwe look Janey

Enne, eerlijk is eerlijk: deze nieuwe look staat haar mega goed. Wij zijn nu al fan van deze natuurlijke uitstraling!