Janice Blok kennen we uit het programma Echte Meisjes in de Jungle waarin ze op dit moment te zien is. Ae is de ex-vriendin van Donny Roelvink, maar heeft Janice nou een nieuwe vlam?

janice blok nieuwe vriend relatiestatus
Bron: @janiceblok

Liefdesleven

Janice heeft een langere tijd een relatie gehad met de knappe Donny Roelvink. Aan hem heeft Janice ook een beetje haar bekendheid te danken, ze heeft vroeger in een girlband gezeten en plaatste vóór haar relatie al comedy filmpjes op haar Instagram, maar toen ze een relatie met Donny kreeg stond ze ineens in de schijnwerpers. Nu kennen veel mensen haar van haar grappige filmpjes op TikTok en Instagram.

De realityster is nu al voor een langere tijd single, maar heeft deze knappe vrouw nu iemand aan de haak geslagen?

Relatiestatus van Janice

Janice is actief op TikTok waar ze haar grappige sketches op plaatst. Gister kwam daar ineens een andere video dan normaal op. Ze plaatste een TikTok waarin ze duidelijkheid geeft over haar huidige relatiestatus.

Ze laat in de video weten dat ze heel veel vragen kreeg of ze nog single is. “Ik heb gewoon gewacht omdat ik het niet de juiste tijd vond om het met jullie te delen, maar eindelijk wil ik het aan jullie vertellen… Ben ik single?”, aldus Janice.

@janiceblok Ben ik single .. ?? 👀 #mylovelife #boyfriend #single #fy #voorj #fypage ♬ original sound – Janice Blok

Een instinker

En ja hoor, we zijn er allemaal ingetrapt. Janice doet tijdens het filmpje alsof ze steeds onderbroken word, maar als het moment daar is en ze antwoord geeft op de vraag of ze nog single is. Draait ze de camera waar niemand te zien is en schreeuwt ze: “JA.”

Dit hadden we natuurlijk van haar kunnen verwachten, want we kennen de grappige Janice natuurlijk van dit soort filmpjes. In de reacties laten haar volgers weten dat ze er allemaal massaal zijn ingetrapt. En wij ook.