Net bevallen of sta je op het punt te bevallen van een baby deze maand? Januari schijnt een top maand te zijn want uit onderzoek blijkt dat als je baby in januari geboren is, dan is de kans groter dat hij of zij later heel rijk zal worden.

baby januari
Bron: @romeestrijd

Tijdens een onderzoek wat is gepubliceerd in Journal of Social Sciences hebben ze ondervonden dat een buitensporig hoeveelheid celebrities in Hollywood geboren zijn in de maand januari. We noemen een Oprah Winfrey, een Ellen Degeneres en een Jennifer Aniston – allemaal Waterman als sterrenbeeld (geboren tussen 20 januari en 18 februari) en allemaal met een bankrekening waar je u tegen zegt.

Waterman baby’s

Statistieken laten ook zien dat baby’s geboren in de maand januari echte doorzetters zijn als het aankomt op hun carrière en niet vies zijn van roem. Onderzoekers van de UK Office of National Statistics in Engeland hebben 19 verschillende beroepen geanalyseerd en uit een telling bleek dat de mensen geboren in januari een verhoogde kans hadden op het worden van een doctor of deurwaarder.

Ook uit een andere studie van S&P 500 kwamen ze erachter dat 10% van alles CEO’s van bedrijven waren geboren in de maand januari én in Australië hebben baby’s 33% meer kans op het worden van een topatleet vergeleken met kinderen geboren in andere maanden.

Tot slot is er ook nog een onderzoek wat is gepubliceerd in Science Daily waarbij ze hun theorie uitleggen over waarom dit zo is: “Als je geboren bent in januari, dan heb je bijna 12 maanden voorsprong qua groei van je klasgenoten die later in het jaar geboren zijn.”

Kortom, het zou zo kunnen zijn dat jouw kleine frummel de volgende Bill Gates of Oprah Winfrey is.

Lees ook: de beautyproducten voor kersverse moeders.