Al eerder schreven wij over een aantal tips voor om het sneller warm te krijgen en een warmtearmband die jij zelf kunt bedienen. Toch niet zo’n fan van een opvallende armband? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Vanaf nu is er voor de echte koukleumen onder ons ook een jas met verwarmingselementen ontwikkelt die jij via een app kunt besturen. Dus heb jij behoefte aan een beetje warmte tijdens deze steeds kouder wordende dagen? Geen enkel probleem, dan zet je de 8k Flexwarm jas toch gewoon een graadje warmer.

8k flexwarm jas femfem

8K Flexwarm is de naam van dit fantastische nieuwe artikel. Het bevat maar liefst 3 unieke verwarmingszones, zodat je via de Flexwarm app het hele jaar door de temperatuur zelf kunt regelen. Je kunt dus zowel de verwarmingselementen inschakelen als een verkoeling. De batterij is alles behalve zichtbaar en bevindt zich in een daarvoor bestemd ‘zakje’ in de jas die volledig is afgeschermd met een rits. Er zit er batterij in en dat betekent dus dat jij jouw jas moet opladen. Dit hoeft gelukkig lang niet iedere dag, want er zit een powerbank in van 7500mAh. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de pasvorm van de jas, want ook hier is aan gedacht bij de ontwikkeling.

flexwarm app femfem

Foto: 8Kflexwarm

Het is een lichte jas die voor iedere gelegenheid de perfecte uitkomst is, je kunt hem dragen bij outdoor activiteiten of gewoon als je kiest voor een dagje winkelen. Niet te vergeten is deze koukleumen jas ook duurzaam en je kunt hem zelfs wassen.  De 8K Flexwarm is voor zowel mannen als vrouwen en voor iedere lichaamsvorm, hij heeft de perfecte pasvorm. Naast een jas die je kunt aanschaffen voor ongeveer €189 kun je er ook voor kiezen om voor een bodywarmer te gaan die voor €155,72 verkrijgbaar is.

Lees ook:

Met deze tips om van je verkoudheid af te komen is verkouden zijn helemaal niet erg.