Vorige week kondigde het gelukkige stel al aan dat ze in verwachting waren, maar nu delen ze dan ook het geslacht van de kleine. Jason Derulo (31) en zijn vriendin Jena Frumes (27) mogen een kleine Jason verwachten, het kindje is een jongetje!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door JENA (@jenafrumes)

Bekendmaking

Het stel pakt de bekendmaking groots uit. In een video is te zien hoe overal roze en blauwe ballonnen hangen, er zijn dansers, harde muziek en op het einde is er vuurwerk te zien. Dat kleurt blauw. “Het is een jongen”, schreeuwt Jason in de camera. Jason was gehuld in een blauwe outfit terwijl Jena erbij liep in het roze.

De aankondiging van de baby komt ruim een jaar nadat bekend werd dat Derulo en Frumes iets met elkaar kregen. Het stel is dus al even gelukkig samen en waren uiteindelijk klaar voor de volgende stap. In een eerder interview liet de zanger weten haar ontmoet te hebben in de sportschool. “Ik had haar wel vaker gezien, maar op een gegeven moment ben ik op Jena afgestapt. Ik vond haar leuk en wilde meer over haar weten. Nou, de rest is inmiddels geschiedenis.”


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door JENA (@jenafrumes)

Lees ook: Maxime Meiland deelt op Instagram het nieuws dat ze weer zwanger is