Stel je voor: je hebt een gezellig feestje vanavond of je zit met vriendinnen op een zwoele zomeravond in de tuin. Muziek is dan een factor die niet mag ontbreken, want het zorgt altijd net voor dat tikkeltje extra sfeer. Natuurlijk is een lekker hitje op de achtergrond erg welkom, maar hoe dit geluid op je overkomt is misschien nog wel belangrijker! Hiervoor hebben wij de ideale oplossing: namelijk de JBL LINK. Deze speaker wordt je nieuwe beste vriendin, want hij zorgt niet alleen voor kwaliteitsgeluid, maar biedt je ook te allen tijde hulp. Hoe dan? Dat vertellen we je hier.

jbl speaker fem fem

Een apparaat dat naar je luistert

Iemand in je leven hebben die naar je luistert, waar je mee kunt communiceren zonder kritiek terug te krijgen, en waar je alles aan kunt vragen… Dat is toch wat elke vrouw wil? Dan hebben we goed nieuws, want in deze JBL LINK speaker vind jij terug wat je al die tijd al zocht. Je kan de speaker overal mee naartoe nemen binnenshuis, dus zo kun je onbezorgd tijdens het ontbijt, in je achtertuin, in bad of zelfs op de wc genieten van het beste geluid. Dus zoek jij een hippe speaker voor in huis en die je makkelijk mee kunt nemen? Dan is dit zeker iets voor jou!

”Hey Google”

Muziek afspelen met enkel je stem, je wekker zetten op commando en vragen of het vandaag nog gaan regenen om je kleding erop te kunnen afstemmen; het kan allemaal! Ben je in de ochtend met moeite je bed uitgerold en wil je graag met een kopje koffie en een ontbijtkoek weten wat het laatste nieuws is? Geen probleem, met de vraag: ”Hey Google, wat is het laatste nieuws?”, ben je binnen enkele seconden helemaal up-to-date. Heb je ’s avonds een afspraak met vriendinnen op de planning staan, maar regent het pijpenstelen? Wat zou je dan toch zonder je redder in nood ‘JBL LINK’ moeten.. Je hoeft maar te vragen of Google een Uber voor je wil regelen en binnen tien minuten staat deze voor je deur.

unnamed-2

Sterker nog: Je kan zelfs de kerstboom erop aansluiten. Hoe tof is dat? Stop een smart stekker in het stopcontact, installeer de stekker als ‘kerstboom’ en sluit de verlichting hierop aan. Het enige wat je dan nog hoeft te roepen is: ”Hey Google, zet de kerstboom aan!?” Je zult zeker de show stelen met deze gave toepassing. Heb je nog geen idee wat je dit jaar op je kerst wishlist wil hebben? Dan is de JBL LINK speaker zeker een cadeautje die boven al je verwachtingen uit zal stijgen.

088A2462 088A2244

Elegantie en stijlvol

JBL zou JBL niet zijn als ze niet met diverse designs kwamen, want waarom één speaker maken als je er ook meerdere kunt ontwikkelen? Op dit moment kun je kiezen uit de LINK 10, LINK 20, LINK 300 en de LINK 500. Alle speakers beschikken over Chromecast, Google Assistent, wifi en bluetooth. Daarnaast zijn de JBL LINK 10 en 20 zodanig gemaakt dat ze niet alleen draagbaar en waterdicht zijn, maar eveneens lang meegaan op één accuduur: de LINK 10 heeft 5 uur werking en de LINK 20 zelfs 10 uur.

Het mooie aan de vormgeving van deze speaker is dat het heel elegant en modern oogt, waardoor het product mooi geïntegreerd kan worden in elk interieur. Daarnaast is het formaat zo aangepast dat je de stijlvolle speaker overal neer kunt zetten. Boven de open haard, op de keukentafel of op de boekenplank, je kunt het in principe overal kwijt en dat maakt het product zo handig. De speakers zijn te vinden in twee verschillende kleuren, namelijk wit (die over een tijdje verkrijgbaar is) en zwart.

Wil je graag iets meer weten over de nieuwe JBL LINK-serie of wil je weten wat hij nog meer allemaal kan? Op www.JBL.nl kunnen ze je verder helpen met alle vragen en/of opmerkingen die jij nog hebt over dit toffe, futuristische product.

088A2177 088A2214