We zitten alweer ruim op de helft van de maand, de pepernoten liggen al lang weer in de schappen maar even better: het is weer weekend. En je weekend begin je uiteraard met een borrel en deuntje op werk. Vandaag voor jullie op de playlist: ‘Stranded’ van de Australische Flight Facilities.

vrijdagmiddag deuntje Stranded FEM FEM

Flight Facilities

Na hun debut in 2014 met Down To Earth¬†is het Australische Electro Pop duo, bestaand uit Hugo en Jimmy, weer terug met een nieuw nummer. ‘Stranded‘ is hun variant van Daft Punk’s Random Access Memories¬†– maar dan uiteraard met hun eigen kijk op electronisch muziek. Het nummer is op drie verschillende continenten opgenomen en hebben ze samengewerkt met Saro, een zanger uit Los Angeles, en komiek Reggie Watts.

Het tweetal staat er juist om bekend om regelmatig voor muziek samen te werken met andere artiesten. “We started our (Flight Facilities) project almost 10 years ago, intent on collaborating with amazing artists. Given an opportunity, with seven of the most talented musician to ever cross our path, we wanted to bring something special to life. We hope you enjoy ‘Stranded’ as much as we enjoyed making it.”

Dus daarom, speciaal voor jullie op de vrijdagmiddag:

Bekijk ook onze muziektip van vorige week: ‘All We Need Is Less.’