De eerste trailer van de nieuwste serie van Jennifer Aniston is éindelijk uitgebracht. De serie The Morning Show zal in het najaar te zien zijn op een volledig nieuwe streamingdienst en laat zien hoe het leven achter de schermen er aan toe gaat van een ochtend show.

jennifer aniston the morning show FEM FEM

Niet alleen Jennifer Aniston is te zien in de film die serie die in het najaar op AppleTV+ verschijnt. Ook actrice Reese Witherspoon en acteur Steve Carrell zijn hebben een rol bemachtigd. 

The Morning Show

The Morning Show draait volgens Jennifer om het volgende: “Het gaat over mensen die te weinig slapen en te veel adrenaline hebben en continu in de spotlights staan als tv-host. Centraal staan de complexe relaties tussen de mannen en vrouwen in dat werkveld.” Je neemt een kijkje in het leven van de mensen die Amerika helpen om ’s ochtends wakker te worden en daarbij zie je dus de intense relaties achter de schermen. Bekijk hier de eerste trailer:

The Morning Show is ingesteld op debuut op de Apple TV+ in het najaar. Op Apple TV+ vind je straks films, documentaires, tv shows en series die door Apple zelf ontwikkeld zijn. Een soort Netflix ja, maar dan van, exact,  Apple.