De prachtige Jenny from the block deelt met ons haar grote geheim voor een glowing skin. Jennifer Lopez heeft op haar 53-jarige leeftijd nog steeds een prachtig lichaam en een stralende huid. Haar gezonde huid dankt ze aan dit serum te komen.

Jennifer Lopez skin
Bron: @jlo

Jenny with the good skin

Jennifer Lopez is inmiddels al 53-jaar oud en heeft twee kinderen. Jennifer Lopez heeft zichzelf omhooggewerkt door als achtergrond danseres en als actrice te werken. Ze brak pas echt door met haar rol als Selena. De film ging over de bekende Spaanse zangeres, die overleed tijdens de piek van haar carrière.

Na Jennifers doorbraak besloot ze een muziekalbum te maken met als naam On The Six, wat vernoemd is naar de metro die ze altijd moest pakken om naar Manhattan te gaan. Vanaf dat moment begint haar muziek carrière en is Jennifer Lopez niet meer te stoppen.

The big secret

En nu waar we allemaal voor zijn gekomen: het beautygeheim van de zangeres. Jennifer smeert flink wat skincare producten op haar gezicht, maar heeft hierbij één onmisbaar product. En jawel, dit is uiteraard het product uit haar eigen skincarelijn. En aangezien we nu allemaal meteen denken dat dit een verkooppraatje is. Als we naar de huid van Jennifer kijken, kunnen we allemaal wel stellen dat dit niet het geval is.

Het go to product van Jennifer is haar serum, That JLo Glow, met olijfolie-extract. “Het is het magische ingrediënt, geheime saus, fontein van de jeugd, vitaminen voor je gezicht”, begint ze. “Er is geen dag, ochtend, avond… er is geen moment waarop ik dit niet aanbreng”, laat Jennifer weten.

Bijzondere cocktail

Nemen we de ingrediënten van het serum onder de loep, dan wordt duidelijk dat Jennifer geen leugens verspreid. De reden waarom dit serum werkelijk zo goed werkt, is omdat het bestaat uit een cocktail met hydraterende en anti-aging ingrediënten. Ook zitten er antioxidanten, zoals gist-afgeleide ferment en Japanse rijst sake ferment, in het serum. Dit zorgt allemaal bij elkaar niet alleen voor een liftend effect, maar helpt ook de veroudering van de huid tegen te gaan.