Jessica Alba kennen we natuurlijk als beroemd actrice en model. Inmiddels is ze 39 jaar, heeft ze tientallen rollen op haar naam staan en is ze ook nog moeder van drie prachtige kinderen. Op haar Instagram account is ze elke dag weer stralend te zien! Jessica meid, je lijkt niet ouder te worden, wat is je geheim?!

Jessica Alba FEM FEM Jessica Alba FEM FEM

 Carrière

Jessica was op 13-jarige leeftijd al te zien in de film Camp Nowhere maar brak door op 19-jarige leeftijd als Max in de serie Dark Angel. Voor deze rol kreeg ze zelfs een Golden Globe nominatie! Ze heeft zich vervolgens meerdere malen bewezen als succesvolle actrice in grote Blockbusters als Fantastic FourValentine’s Day en Sin City. Daarnaast stond ze model voor verschillende grote magazines.

Naast actrice en model is Jessica Alba ook nog een succesvolle business woman. In 2012 heeft ze ‘The Honest Company’ opgericht, een bedrijf dat natuurlijke en duurzame huishoudelijke en babyproducten verkoopt. Het boek ‘The Honest Life’ dat ze ter aanleiding van haar onderneming heeft geschreven, werd zelfs een New York Times Best Seller!

Instagram

Niet alleen op kantoor komt de zakenvrouw in Jessica naar boven, ook op haar social media doet ze aan promotie, samenwerkingen en marketing. Naast natuurlijk haar prachtige selfies, schattige filmpjes met haar kids en lieve foto’s met haar man, post ze veel tips & tricks voor beauty, gezondheid en het ouderschap. Met maar liefst 18.9 miljoen volgers heeft Jessica een enorm bereik.

Naast Jessica’s werk als actrice, model en zakenvrouw, is ze druk met haar prachtige gezin. Samen met haar man Cash Warren heeft ze drie kinderen gekregen: twee dochters en een zoon. Fit blijven lijkt bijna onmogelijk met zo’n volle agenda, maar op haar Instagram laat Jessica zien dat ze zelfs daar nog tijd voor kan vinden. Zo heeft ze in meerdere magazines als één van de knapste actrices van Hollywood gestaan. Ze ziet er dan ook uit om door een ringetje te halen!

Nieuwsgierig naar de best betaalde modellen ter wereld? Lees het hier!