Jessie Jazz Vuijk deelde onlangs het leuke nieuws dat zij en haar vriend Kaj Gorgels in verwachting zijn van hun eerste kindje. Een paar dagen geleden deelde Jessie al voor het eerst een foto over haar zwangerschap op haar Instagram Story. Maar nu heeft ze een video geplaatst waarin we haar prachtige babybuik in lingerie kunnen zien.

Jessie Jazz zwanger groeiende babybuik in lingerie
Bron: @jessiejazzvuijk

Zwanger

Op 21 maart 2023 deelde Jessie Jazz Vuijk en haar vriend Kaj Gorgels op Instagram heel erg leuk nieuws. Ze verwachten namelijk hun eerste kindje. “Onze liefde verzegeld met een groot wonder”, schreef Jessie op haar Instagram.

Het babynieuws is voor het koppel extra bijzonder, want vorig jaar kreeg Jessie een miskraam. “Onze bubbel vol met liefde klapte in één seconde in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag”, deelde ze op Instagram. Maar ondanks dit verschrikkelijke nieuws bleven Jessie en Kaj gewoon positief. “Dit is geen mislukking. Dit is een onderdeel van het hele proces. Alsof dit moest gebeuren om ruimte te maken.”

Het is een …

Kaj had het ook over dit leuke nieuws in zijn podcast Geuze en Gorgels. “Ik ben ontzettend blij. Ik voel dat het in deze fase perfect past. Ik kan het ook niet meer wegdenken of zo. Ik wil nu gewoon vader worden.”

Ondanks dat hij eerst vader wilde worden van een jongetje, vertelt hij dat hij toch wel een sterk gevoel heeft dat het een meisje gaat worden. “Maar dat komt gewoon omdat je als vent denkt: wat kan ik dan allemaal met dat jongetje gaan doen? Voetballen, al die mannendingen. Maar nu ik in mijn hoofd heb dat het een meisje wordt, vind ik het misschien wel bijzonderder om mee te beginnen. Ik denk als je als vader een goede band met je dochter hebt, is dat iets magisch.”

Babybuik in lingerie

Op Instagram deelt Jessie Jazz een prachtige video van haar babybuik in lingerie. Dit is het eerste bericht, buiten dat ene verhaal om, waarin ze haar groeiende babybuik met haal volgers deelt. En wat ziet ze er toch bizar mooi uit! Inmiddels is ze al wel een poosje zwanger, in de caption van het bericht schrijft ze namelijk: “Dag 101.”