Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels zijn kersverse ouders van hun pasgeboren zoontje. Wij konden sinds de bekendmaking van hun zwangerschap al niet wachten op het moment tot het kindje er was. Enne, deze té lieve foto overtreft onze verwachtingen!

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels ouders
Bron: @kajstypetjes

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels zijn ouders

Het is feest in huize Vuijk-Gorgels! Voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk en presentator Kaj Gorgels zijn dolgelukkig met de komst van hun prachtige zoontje. Na maanden van spanning en voorbereiding mogen ze zich nu trotse ouders noemen. Enne, de naam van het kindje is Xavier. Enne, eerlijk is eerlijk deze naam past helemaal bij de ouders!

Op 11 oktober om werd de kleine spruit geboren. Zoals Jessie en Kaj zelf op Instagram plaatsen en wat natuurlijk van deze té lieve foto afspat zijn ze dolgelukkig met de komst van hun kleintje.

Jessie en Kaj kunnen dus duidelijk hun geluk niet op. Jessie, bekend om haar positieve energie, straalt nog meer dan ooit tevoren. Ze schrijven zelf op Instagram: “Vanaf 11-10-2023 in ons leven en met geen mogelijkheid meer weg te denken. We knallen helemaal uit elkaar van liefde door dit ongekende heerlijke kuikentje. TROTSTE DADDY & MOMMY.”

Liefde overladen

Sinds het nieuws van de geboorte bekend is gemaakt, stromen de felicitaties binnen. Fans en bekende Nederlanders uiten hun blijdschap en wensen het gezin alle liefde toe.

Het is duidelijk dat Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels klaar zijn voor dit nieuwe avontuur. Ze hebben bewezen een geweldig team te zijn en zullen zonder twijfel fantastische ouders zijn voor hun pasgeboren kindje.

Wij kunnen niet wachten tot we meer zien van de knappe Xavier. Maar tot die tijd wensen wij Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels al het geluk toe!