YouTuber en influencer Jessie Maya herkennen we natuurlijk aan haar opvallende uiterlijk. Lange nagels, volle lippen en natuurlijk haar tattoos zijn onmisbaar. Maar in een van haar YouTube-video’s laat Jessie Maya zien hoe ze er zonder tattoos uitziet.

Het uiterlijk van Jessie Maya

Dat Jessie Maya houdt van een outgoing look, weten we wel. Ze is dan ook zeker niet vies van een fillertje hier en daar, een full face makeup en een vol getatoeëerd lichaam. Ondanks het feit dat wij vinden dat ze er geweldig uitziet, krijgt ze regelmatig haatreacties op haar uiterlijk. Eén van haar meest voorkomende haatreacties gaat dan ook over haar tattoos. Daarom besloot ze in haar nieuwste video om haar tatoeages weg te halen.

Jessie Maya zonder tattoos

Wij kennen haar natuurlijk alleen maar mét haar tattoos, maar nu hebben we Jessie Maya ook eens zónder gezien. In haar nieuwste video bedekt ze haar tatoeages namelijk met een enorme full coverage lichaamsfoundation. Aan het begin vertelt ze dat ze ongeveer negentig tattoos heeft. En zoals je je kan voorstellen was het een hele klus om al deze 90 tattoos te bedekken! Ze geeft dan ook toe dat de enige reden dat ze dit nooit eerder heeft gedaan is omdat het zoveel werk is. “En weet je wat nog meer werk is dan het erop doen? Het eraf halen”, vertelt Jessie. Toch heeft ze het gedaan en wij zijn shocked over het resultaat.

De reactie van haar vrienden

Zodra Jessie dan eindelijk klaar is met het bedekken van haar tatoeages, besluit ze haar vrienden te FaceTimen om hun reacties te zien. Maar iets wat ons opvalt, is dat veel van haar vrienden het in eerste instantie niet eens doorhebben! Ook de mensen in de reacties viel dit op. Zo reageert iemand: “Zo leuk om te merken dat het niemand opvalt… Mensen zien je gewoon als Jessie zowel met als zonder tatoeages. Dat is echte vriendschap.”

Een ander reageert: “Geweldig dat niemand het ziet. Zo zie je maar dat het helemaal niet om uiterlijk gaat. Het gaat om jou, als mens. Ik hoop dat je beseft hoe een mooi mens jij bent!” En daar zijn wij het volledig mee eens.

Bekijk de video van Jessie Maya hieronder: