Wat zou jij doen als je prijzengeld van €70405,50 zou winnen? Oud winnares van Big Brother, Jill, was de gelukkige die met het prijzengeld naar huis ging. Maar wat heeft ze er eigenlijk mee gedaan?

Winnar Big Brother prijzengeld
Bron: @jillgoede

Big brother

Jill deed twee jaar geleden mee aan het programma Big Brother. Jill was één van de favoriete deelnemers volgens de kijkers van het programma. Maar toch was er een periode waarbij Jill gevaar liep door haar eigen gedrag. Ze maakte verschillende gemene opmerkingen, naar de medekandidaten toe. Uiteindelijk wist de blondine er tóch met het prijzengeld vandoor te gaan – en dat vinden wij stiekem megaknap.

Geldprijs

Samen met Big Brother-collega blikte Jill terug op haar deelname aan het programma. Tijdens dit gesprek wordt er gevraagd wat Jill met het prijzengeld heeft gedaan. Eerst maakt ze een grapje: “Mijn gewonnen geld is naar de Belastingdienst gegaan. Ik heb niks meer over.” Jil legt daarna open uit wat ze allemaal met het geld heeft gedaan. “Ik moest mijn opa een groot deel terugbetalen voor mijn opleiding”, legt Jill uit.

“Ik heb een stukje gedoneerd aan het ziekenhuis en een auto gekocht. Het laatste beetje is er denk ik door. Ik heb niks meer van het gewonnen geld.” Of het geld inderdaad op is, of dat ze een grapje maakt is niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat ze ontzettend veel heeft genoten van haar deelname. “Mijn deelname was echt een supermooie ervaring”, aldus Jill