Dat Jill Goede meedeed aan het programma Echte Meisjes in de Jungle weten we ondertussen wel. Zij was te gast bij YouTuber Nick Eshuis waar ze een bizar verhaal vertelde. Enne, dit is nooit uitgezonden tijdens het programma.

jill goede vertelt bizar verhaal Echte Meisjes in de Jungle wat nooit is uitgezonden
Bron: Videoland

Mac-date

Diva en Jill waren samen te gast in de auto van YouTuber Nick Eshuis. Met zijn drieën gingen ze op ‘Mac-date’. Het trio ging met de auto door de drive thru van de McDonalds en at het eten in de auto op terwijl ze het programma bespraken. Nick heeft veel scoops VAN de meiden gekregen. Zo vertelde ze bijvoorbeeld wat ze hebben verdiend aan hun deelname. Maarre, dit was niet het enige. Jill vertelde tijdens de zogeheten date een bizar verhaal dat nooit is uitgezonden in het programma.

Wie zou eerder?

Tijdens het gesprek wat het trio voerde in de auto had Nick een leuk spel bedacht. Hij had voor ieder twee bordjes gemaakt met foto’s van Jill en Diva erop. Vervolgens stelde hij een vraag en dan moest het bordje omhoog gehouden worden van degene die dit als eerst zou doen. Nick stelde vervolgens de vraag: “Wie had er het meest moeite mee om buiten te schijten?” En na deze vraag kwam er een opmerkelijk verhaal naar boven. Dit hadden we namelijk nog nooit eerder gehoord.

Bizar verhaal

Diva reageerde lacherig op de vraag. “Aaah Jill heeft een leuk verhaal, ik baal zo erg dat dit niet in de uitzending zit”, reageert de finalist van het programma. Jill komt niet meer bij van het lachen en begint dan aan het verhaal. “Ik kon dus écht niet mijn poepie droppen. Op een gegeven moment zaten we in het luxe kamp en daar kregen we een bakje koffie. Dus ik had die koffie opgedronken en toen voelde ik dat ik moest. Ons kamp zat aan een riviertje dus ik ging daarheen”, vertelt Jill. Maarre, de realityster was niet alleen in dit riviertje. Iedereen was zich daar namelijk aan het wassen.

“Het ging er heel snel uit dus ik dacht: oké niks gebeurd. En ik loop dat water uit en ik voel ineens iets aan mijn been…”, vertelt Jill verder. Nick komt niet meer bij van het lachen en vraagt of de poep uiteindelijk aan haar been zat. “Nee, het was geen bloedzuiger”, antwoord Jill lacherig. “Ze had met de stroming naar zichzelf toe staan poepen dus die drol komt gewoon weer haar kant op”, voegt Diva lacherig toe.

Wat een verhaal. Maar hé, shit happens.